16.07.2018 00:10

Irinel Voicu e șef peste centrul de copii și juniori la Chindia

Irinel Voicu e șef peste centrul de copii și juniori la Chindia
Galerie foto

❚ “Este o responsabilitate, căreia sunt pregătit să-i fac față. Sunt multe de făcut, e mult de muncă, dar am încredere că, alături de colegi, vom reuși lucruri frumoase”, a transmis Irinel, care va pregăti grupa juniorilor B ❚ Dacă Nicu Croitoru a părăsit definitiv clubul Chindia, fostul său antrenor secund, Sică Bârdeș, a preluat de la Ionuț Iugulescu grupa juniorilor republicani A ❚ La C va rămâne antrenor Răzvan Toboșaru, în timp ce grupele la D vor fi conduse de Remus Gâlmencea, respectiv Ionuț Iugulescu. Ultimul va avea responsabilitate și pe juniorii E, iar grupele mai mici vor rămâne sub pregătirea lui Ion Ene ❚ A dispărut Septimiu Burtescu, singurul care a evoluat la un turneu zonal sezonul trecut, cu juniorii E. Practic, clubul a fost nevoit să renunțe la serviciile sale, după o decizie a Comisiei de Disciplină și Etică din cadrul FRF

COSTIN MIHAI

 


 

Nicu Croitoru a părăsit definitiv clubul Chindia. Antrenorul ultimelor patru ediții de campionat nu a acceptat propunerea conducerii de a coordona activitatea la centrul de copii și juniori, astfel că se va concentra pe munca de profesor în cadrul Clubului Sportiv Școlar Târgoviște, catedra de fotbal. Nu la fel a procedat și fostul său antrenor secund, Sică Bârdeș, care a preluat de la Ionuț Iugulescu grupa juniorilor republicani A. ,,Chucky” Iugulescu nu mai este nici șef al centrului de copii și juniori, după cum a apărut în acte sezonul trecut, fiind înlocuit și de aici. Irinel Voicu va coordona activitatea juvenilă Începând de sâmbătă, activitatea juvenilă a clubului Chindia va fi sub controlul lui Irinel Voicu, cel care va pregăti în continuare grupa juniorilor B. La C va rămâne Răzvan Toboșaru, în timp ce grupele la D vor fi conduse de Remus Gâlmencea, respectiv Ionuț Iugulescu. Ultimul va avea responsabilitate și pe juniorii E, iar grupele mai mici vor rămâne sub pregătirea lui Ion Ene. A dispărut Septimiu Burtescu, singurul care a evoluat la un turneu zonal sezonul trecut, cu juniorii E. Practic, clubul a fost nevoit să renunțe la serviciile sale, după o decizie a Comisiei de Disciplină și Etică din cadrul FRF, în ,,Dosarul Deghizaților”.

,,Am încredere că vom reuși lucruri frumoase!”

“Este o responsabilitate, căreia sunt pregătit să-i fac față. Sunt multe de făcut, e mult de muncă, dar am încredere că, alături de colegi, vom reuși lucruri frumoase”, a transmis Irinel Voicu, fost jucător la Chindia, Dinamo, Rocar București, Politehnica Timișoara, FC Vaslui, Unirea Urziceni, CS Mioveni, Forex Brașov, Voința Domnești sau Sportul Snagov. Irinel și-a continuat studiile, iar în curând va fi posesor al Licenței UEFA A.