28.02.2015 14:11

Ionuț Pițigoi, cel mai bun sportiv al anului 2014 la unde scurte

Ionuț Pițigoi, cel mai bun sportiv al anului 2014 la unde scurte
Galerie foto

❚ Radioamatoristul din Pucioasa, legitimat la Petrolul Ploiești, a fost laureat al Federației Române de Radioamatorism

LIVIU DOBRE


Rezultatele sportivilor dâmbovițeni obținute la competițiile naționale și internaționale, indiferent de ramura sportivă, sunt recunoscute de federațiile de specialitate. Astfel, Ionuț Pițigoi, originar din Pucioasa, a fost laureat al Federației Române de Radioamatorism (FRR), în cadrul unei gale care s-a desfășurat la sfârșitul lunii trecute, la care au participat și reprezentanți de la Ministerul Tineretului și Sportului (MTS), Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM),

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, dar și conducerea Federației Române de Radioamatorism (FRR), precum și membri din Consiliul de Administrație sau reprezentanți ai cluburilor de profil din țară. Dâmbovițeanul Ionuț Pițigoi, care este legitimat la Petrolul Ploiești, a obținut numeroase premii la campionatele naționale, dar și internaționale, fiind desemnat de FRR radioamatoristul anului 2014 la unde scurte.

De menționat că acesta este cel de-al doilea sportiv dâmbovițean laureat al federației de specialitate, după Alexandru Babeu, care a fost declarat cel mai bun sportiv al anului trecut la radio orientare.