20.02.2017 00:09

Ion Ene revine în fotbal

Ion Ene revine în fotbal
Galerie foto

❚ Marele fundaș al lui CS Târgoviște va fi cooptat în staff-ul tehnic al centrului de copii și juniori, informație care a provocat reacții incredibile în mediile sportive ❚ Iată că s-a întors vremea legendelor, Ionel Pitaru, un alt nume uriaș al fotbalului târgoviștean, fiind prezentat ca favorit pentru a prelua șefia arbitrajului dâmbovițean

COSTIN MIHAI

 


 

Clubul Chindia a dat o puternică lovitură de imagine, prin cooptarea în staff-ul tehnic al centrului de copii și juniori a legendarului fotbalist târgoviștean, Ion Ene. Prezentată în premieră de cotidianul Jurnal de Dâmbovița, informația a provocat reacții incredibile în mediile sportive, marele fundaș al lui CS Târgoviște bucurându-se de un respect uriaș la nivel local. Iar comentariile au curs în cascadă, absolut pozitive, întrucât „Ministrul Apărării” a fost și a rămas foarte iubit în județ. Iată că s-a întors vremea legendelor, Ionel Pitaru, un alt nume uriaș al fotbalului târgoviștean, fiind prezentat ca favorit pentru a prelua șefia arbitrajului dâmbovițean.

Multe mesaje de susținere

„Mă bucur enorm pentru Ene, un caracter și un om deosebit!”, a comentat pe pagina personală de Facebook Ioan Valerian, completat de Marius Vișan. „Un lucru extraordinar! Ion Ene a fost un fotbalist de excepție și, cu siguranță, chiar este o lovitură de imagine! Salut această numire!”. Dar au mai fost și alte mesaje de apreciere: „Un gest superb!” (Valentin Dăscălescu); „Cel mai tare fotbalist târgoviștean!” (Romică Pristavu); „Merita și acest om o astfel de numire!” (Dănuț Mihălăchioiu); „Jos pălăria!” (Vas Ungureanu). „Le explică juniorilor lovind mingea cu piciorul sau cu capul. E incredibil ce execuții are și acum”, a vorbit impresionat antrenorul Chindiei, Nicu Croitoru.