28.11.2018 00:10

Ioan Negoescu le răspunde contestatarilor

Ioan Negoescu le răspunde contestatarilor
Galerie foto

❚ „Asta că deleg arbitri la comandă, e cea mai mare prostie pe care am auzit-o în viața mea. Iar că Negoescu ia bani ca să delege arbitri, este cea mai mare tâmpenie posibilă”, a transmis președintele Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița ❚ Singurul care a recunoscut că a plătit pentru a beneficia de arbitraje favorabile este Daniel Micu, delegatul de la Unirea Răcari, însă în perioada în care conducea echipa din Tărtășești. Numai că banii ar fi ajuns la președintele AJF, Tudor Emil ❚ Șeful și secretarul AJF Dâmbovița, Tudor Emil și Dorin Nistor, sunt vizați de o plângere penală formulată de Virgil Mihai la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița

 

COSTIN MIHAI

 


 

Odată pornit, tăvălugul dezvăluirilor mătură tot ce mișcă la nivelul important al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița. Cele mai multe dintre acuzații pleacă în direcția președintelui Tudor Emil, însă și alte nume sunt vizate. Ediția de luni a emisiunii Sport Show, de la Columna TV, a oferit noi mărturisiri necruțătoare, privind modul în care operează cei cu putere decizională la nivelul asociației. Deranjat de acuzațiile aduse, Ioan Negoescu a ținut să-i fie publicat un scurt punct de vedere. „Dacă tac din gură și nu spun nimic, înseamnă că nu am nimic de spus? Am foarte multe de spus, dar tac din gură, pentru că mi-e rușine de rușinea lor. Asta că deleg arbitri la comandă, e cea mai mare prostie pe care am auzit-o în viața mea. Iar că Negoescu ia bani ca să delege arbitri, este cea mai mare tâmpenie posibilă”, a transmis președintele Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița.

Au demarat audierile în „Cazul Cătunu”

Până acum, singurul care a recunoscut că a plătit pentru a beneficia de arbitraje favorabile este Daniel Micu, delegatul de la Unirea Răcari, însă în perioada în care conducea echipa din Tărtășești. Numai că banii ar fi ajuns la președintele AJF, Tudor Emil, mai precis „o pisicuță”, adică 200 RON. Acesta ar fi prețul în fotbalul mic, pentru a obține brigada indicată. Dacă Țuți Negoescu a reacționat, Tudor Emil nu a ieșit public să infirme acuzațiile foarte grave care i se aduc. Șeful și secretarul AJF Dâmbovița, Tudor Emil și Dorin Nistor, sunt vizați de o plângere penală formulată de Virgil Mihai la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, conducătorul echipei Săgeata Cătunu, care le-a solicitat daune morale în valoarea de 100.000 de euro. Cercetările au fost demarate, iar oficialul de la Cătunu a fost deja audiat, pentru a prezenta cu lux de amănunte întreaga operațiune. Acesta reclamă că AJF Dâmbovița i-a exclus în mod abuziv echipa din campionatul Ligii a 6-a.