13.11.2017 00:09

Ioan Negoescu, în pericol să piardă conducerea CJA

Ioan Negoescu, în pericol să piardă conducerea CJA
Galerie foto

❚ Președintele de asociație, Tudor Emil, l-a avertizat public pe șeful arbitrilor că va fi tras la răspundere. În plus, Costinel Neagu și Alexandru Istrate i-au solicitat demisia lui Negoescu într-un cadru televizat. Unde Armand Mihălăchioiu l-a acuzat că joacă la pariuri ❚ Două neprezentări cu greutate în etapa de weekend. Una la Liga a IV-a, cu CSM Fieni declarând abandon pentru deplasarea cu Progresul Mătăsaru. Iar cealaltă în derby-ul din Onoare Sud, de vreme ce Finta nu a mai ajuns la Răcari

 

COSTIN MIHAI

 


 

Revolta arbitrilor dâmbovițeni, care au protestat inițial purtând banderole albe pe brațe, pentru a se declara indisponibili începând cu etapa din weekend-ul următor, a agitat și mai puternic apele în fotbalul județean. Chiar dacă Ioan Negoescu, președintele CJA Dâmbovița, susține că acțiunea de protest a arbitrilor este binevenită, multe voci îl consideră principalul vinovat pentru situația neplăcută în care s-a ajuns. Iar președintele de asociație, Tudor Emil, l-a avertizat public că va fi tras la răspundere. În plus, Costinel Neagu și Alexandru Istrate i-au solicitat demisia lui Negoescu în cadrul ultimei ediții a emisiunii Sport Show, de la Columna TV, unde Armand Mihălăchioiu l-a acuzat că joacă la pariuri.

„Și Ioan Negoescu ar trebui să-și depună o cerere de indisponibilitate, la fel cum au procedat arbitrii. De fapt, mai potrivit ar fi să-și înainteze demisia de la conducerea Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița”, a lovit Costinel Neagu, cel mai vehement la adresa lui Țuți Negoescu.

Fieni și Finta nu s-au prezentat la meciuri

Nici etapa din weekend nu a fost ocolită de probleme, de vreme ce am notat două neprezentări cu greutate. Una la Liga a IV-a, cu CSM Fieni declarând abandon pentru deplasarea cu Progresul Mătăsaru. „I-am avertizat pe cei de la Fieni că voi formula o contestație și am văzut că nu s-au mai prezentat la meci. Le-a fost frică, probabil, de un scandal pe schimbarea de denumire, însă nu o să-i las așa, nu scapă de mine. Voi merge la AJF să-mi prezinte documentele care au stat la baza schimbării de denumire în cazul cluburilor CSM Fieni și Roberto Ziduri”, a transmis Mihăiță Ene, președintele formației din Mătăsaru. Al doilea abandon s-a produs tocmai la derby-ul Ligii a V-a, Seria Sud, cu neprezentarea la Răcari a echipei Gaz Metan Finta. Nemulțumit de ultima decizie a Comisiei de Competiții și Disciplină, care a dat 3-0 la „masa verde” pentru ACS Tărtășește, într-un meci câștigat pe teren de Finta (2-1), finanțatorul Mihai Constantin (Stego) a avertizat că va urma o neprezentare la Răcari. Și, probabil, abandonul.