10.07.2018 00:10

Ioan Negoescu, anunțat ca președinte al CJA Dâmbovița

Ioan Negoescu, anunțat ca președinte al CJA Dâmbovița
Galerie foto

❚ Rând pe rând, cei vehiculați pentru a prelua conducerea arbitrilor au transmis public că refuză funcția, inclusiv Ionel Pitaru și Dorel Popa ❚ Ion Coman, Ionuț Iugulescu, Petruța Iugulescu, Marius Chițu sau Cosmin Bădeanu sunt alte nume care nu au acceptat în ultima perioadă să preia CJA și să se subordeneze total șefului de AJF ❚ „Dacă ar fi la o adică, aș lua în calcul această funcție. Dacă nimeni nu vrea, aș putea să încerc. Anul acesta nu mai plec din țară, poate în vacanța de iarnă, după campionat”, a comentat Ioan Negoescu ❚ Comitetul Executiv se va ține pe 12 iulie, iar membrii acestuia pot să nu valideze numirea lui țuți Negoescu în postura de șef al arbitrilor dâmbovițeni ❚ Gestul arbitrului Remus Bârdeș, care l-a miștocărit în fața colegilor pe Ion Ducu, fostul președintele interimar al CJA Dâmbovița, a fost sancționat pe măsură la nivelul Comisiei de Disciplină, care a dictat excluderea din activitate a tânărului „fluieraș”

 

COSTIN MIHAI

 


 

Tudor Emil s-a decis cui va da pe mână arbitrajul dâmbovițean. A anunțat de ceva vreme că va renunța la Ion Ducu, fără autoritate, și că va opta pentru un președinte de CJA care să se impună în fața „fluierașilor”. Rând pe rând, cei vehiculați pentru a prelua conducerea arbitrilor au transmis public că refuză funcția, inclusiv Ionel Pitaru și Dorel Popa. Ultimului i s-a promis postul, a contactat mai mulți oameni de fotbal pentru a-și forma o echipă, doar că s-a săturat să aștepte un semn de la Tudor, abandonând ideea. Ion Coman, Ionuț Iugulescu, Petruța Iugulescu, Marius Chițu sau Cosmin Bădeanu sunt alte nume care nu au acceptat în ultima perioadă să preia CJA și să se subordeneze total șefului de AJF.

Negoescu: agreat de Tudor, contestat de Pitaru

Era normal să se ajungă aici, câtă vreme Tudor Emil s-a comportat despotic la nivelul delegărilor de arbitri, chit că nu avea această zonă de acțiune. Și totuși, cineva s-a arătat dispus să revină ca președinte al Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița. „Dacă ar fi la o adică, cred că aș lua în calcul această funcție. Dacă nimeni nu vrea, aș putea să încerc. Anul acesta nu mai plec din țară, poate în vacanța de iarnă, după campionat. Cu toate că, prin ce am trecut eu într-un an și jumătate, după chestia cu Antalya, nimeni nu-și închipuie”, a comentat Ioan Negoescu. Agreat de Tudor Emil, Țuți este, în schimb, contestat puternic de Ionel Pitaru, cu o puternică influență la nivelul Comitetului Executiv al AJF Dâmbovița. Comitet care se va întruni joi. I

Ioan Negoescu trebuie validat de Comitetul Executiv

Refuzat și de Dorel Popa, Tudor nu a avut încotro și a apelat din nou la serviciile lui Negoescu, pe care l-a anunțat ca noul președinte al CJA, inclusiv pe site-ul AJF Dâmbovița, începând cu 9 iulie. Interesant e că ședinta CEx. Se va ține pe 12 iulie, iar membrii acestuia pot să nu valideze numirea lui țuți Negoescu în postura de șef al arbitrilor dâmbovițeni. Dacă nici varianta Ioan Negoescu nu se concretizează, Tudor Emil mai are o listă de rezervă, cu Nelu Năsăudeanu, Dode Bălășoiu, Georgică Bratu, Gigel Iordache sau Gigi Ionescu, chiar Bebiță Istrate, ultimul convins că poate reforma și însănătoși arbitrajul dâmbovițean.

Remus Bârdeș, exclus din arbitraj!

Gestul arbitrului Remus Bârdeș, care l-a miștocărit în fața colegilor pe Ion Ducu, fostul președintele interimar al CJA Dâmbovița, a fost sancționat pe măsură la nivelul Comisiei de Disciplină prezidată de Dorel Popa, care a dictat excluderea din activitate a tânărului „fluieraș”. Cert e că Ducu și-a compromis imaginea, acceptând să preia conducerea CJA doar pentru câteva săptămâni. Înlocuirea sa nu doar că a fost anticipată și anunțată, însă este indicată inclusiv în plan personal.