19.12.2014 00:18

Investitorii se lasă așteptați

Investitorii se lasă așteptați
Galerie foto

❚ Proiectul unei ferme de păsări mari și a uneia de porci, despre care se discuta la începutul anului, a rămas, din păcate, la... stadiul de vorbe ❚ Scuza invocată a fost neaccesarea fondurilor europene pentru respectivele proiecte

VIOLETA STANCIU


Agenții economici care să dezvolte afaceri și să creeze locuri de muncă se lasă așteptați în comuna Produlești, ca de altfel cam în tot județul Dâmbovița! Dacă la începutul anului au existat niște inițiative la Produlești pentru dezvoltarea unor mici afaceri în domeniul agricol (o crescătorie de păsări mari și una de porci), încet-încet lucrurile s-au împotmolit și nu s-a mai realizat nimic.

Scuza invocată a fost neaccesarea fondurilor europene pentru respectivele proiecte. Cu toate acestea, autoritățile locale au totuși un motiv de bucurie: terenul care a fost achiziționat pentru aceste ferme, în suprafață de 400 hectare, a fost dat în arendă și va fi lucrat în întregime. De altfel, în ceea ce privește terenurile, acestea se caută, însă localnicii nu prea vor să vândă.

„Sunt reticenți, mai așteaptă să crească prețul. Unii spun că îl țin pentru urmași”, ne-au declarat surse administrative.