08.11.2018 00:21

Investiții de peste 1 milion de lei în zona străzii Nicolae Iorga

Investiții de peste 1 milion de lei în zona străzii Nicolae Iorga
Galerie foto

❚ „ Sunt peste 30 de locuri noi de parcare într-o zonă foarte solicitată din acest punct de vedere, într-o zonă în care cetățenii, de foarte multe ori, au venit în audiență la Primărie și au cerut găsirea unei soluții“, a transmis Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște

 

VIOLETA STANCIU

 


 

Încă 30 de locuri de parcare au fost amenajate în zona centrală a municipiului Târgoviște, pe un teren pus la dispoziție de Consiliul Județean Dâmbovița! Este vorba de strada Nicolae Iorga din vecinătatea Magazinului Muntenia și a sediului Colegiului Medicilor Dâmbovița, o zonă foarte aglomerată unde autoritățile locale au reușit să ducă la bun sfârșit, într-un timp relativ scurt, o investiție care a fost cerută cu insistență chiar de cetățenii care locuiesc în preajmă... Ieri, primarul municipiului Târgovi ște, Cristian Stan, împreună cu cei doi viceprimari, Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, au susținut o conferință de presă la fața locului, marcând astfel finalizarea complexului de investiții care s-au realizat în zona Nicolae Iorga, acolo unde în ultimul an s-a reabilitat și modernizat locul de joacă, s-a lărgit strada, s-au asfaltat parcările deja existente și s-au creat noi locuri de parcare. Potrivit primarului Cristian Stan, valoarea totală a investițiilor realizate în această zonă depășește 1 milion de lei.

„Pe strada Nicolae Iorga din municipiul Târgoviște administrația locală, în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, care ne-a pus la dispoziție suprafața de teren, a amenajat o parcare nouă. Sunt peste 30 de locuri noi de parcare într-o zonă foarte solicitată din acest punct de vedere, într-o zonă în care cetățenii, de foarte multe ori, au venit în audiență la Primărie și au cerut găsirea unei soluții. Cred că am reușit să găsim o soluție, chiar dacă aceasta nu acoperă în proporție de 100% nevoia de locuri de parcare din zonă, însă sunt peste 30 de locuri noi de parcare create, au fost marcate și celelate locuri de parcare, a fost lărgită și strada Nicolae Iorga… Cred că a fost o intervenție utilă a administrației publice locale, iar cu această investiție marcăm finalul complexului de lucrări care au fost realizate pe această stradă. A fost reabilitată strada, a fost făcut locul de joacă, a fost reabilitată și parcarea din spatele blocurilor X, o intervenție realizată numai în acest an de către administrația locală târgovișteană. Vreo 15.000 de metri pătrați sunt per total și o zonă care s-a schimbat absolut total în municipiul Târgoviște”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.