21.07.2015 00:20

Investiție de 100.000 euro

Investiție de 100.000 euro
Galerie foto

❚ Până în luna septembrie, în comună se vor construi un teren de minifotbal, o clădire administrativă cu vestiare și dușuri, dar și o parcare ❚ Fondurile vor veni în cadrul unui proiect european recent întocmit, iar lucrările vor fi executate de SC Iulcover, firma care a câștigat licitația

ANA MARIA POPESCU


Administrația locală de la Niculești are planuri de dezvoltare cu fonduri europene a comunei. Și pentru că în localitate sunt mulți copii pasionați de sportul rege, edilul de la Niculești, Dorinel Soare, a găsit că a venit momentul potrivit să întocmească un proiect pe fonduri europene în cadrul căruia să se realizeze un teren modern de minifotbal, care să dispună de toate utilitățile și să răspundă cerințelor impuse de acest sport.

Documentația a fost rapid întocmită, proiectul a fost încărcat pe site-ul electronic de licitații (SEAP), a fost adjudecată de SC Iulcover și în momentul de față deja s-a început executarea lucrărilor.

 

Constructorul are aproape 3 luni la dispoziție să termine lucrările

Potrivit primarului comunei Niculești, Dorinel Soare, în cadrul proiectului vor fi construite nu numai un teren de minifotbal, ci o clădire administrativă cu dușuri și vestiare, dar și o parcare.

Proiectul are o valoare de 100.000 euro, iar constructorul are aproape 3 luni la dispoziție pentru a finaliza lucrările.

„Am în derulare un proiect pe Grupul de Acțiune Locală, pe fonduri europene, este vorba despre un teren de minifotbal la care s-a început execuția. Proiectul urmează a fi gata în luna septembrie. În cadrul proiectului se va construi un teren de minifotbal de 40 pe 20 de metri, construirea unei clădiri pentru dușuri și vestiare și, de asemenea, amenajarea unei parcări împrejmuite. Proiectul a fost licitat pe SEAP și deja a fost adjudecat pentru aproape 100.000 euro. Constructorul care a câștigat licitația este Iulcover, care are termen de finalizare a proiectului luna septembrie 2015”, a explicat primarul de la Niculești.