12.02.2024 00:19

Investiții pentru modernizarea Târgoviștei

Investiții pentru modernizarea Târgoviștei
Galerie foto

*În cadrul acestui proiect amplu de modernizare, străzile Porumbeilor, Cronicarilor, Ion Neculce, Miron Costin și Calafat au fost deja asfaltate

 

Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat o investiție importantă în zona Prepeleac din Târgoviște, în valoare de aproximativ 3.000.000 lei. Proiectul este implementat de Primăria Târgoviște și vizează modernizarea infrastructurii rutiere din zonă.

Potrivit declarațiilor primarului, străzile Fluierași, Oltului, Fructelor și Prelungirea Luceafărului urmează să fie finalizate până în această primăvară. Mai mult decât atât, există planuri și pentru reabilitarea celorlalte străzi neasfaltate din zonă.

În cadrul acestui proiect amplu de modernizare, străzile Porumbeilor, Cronicarilor, Ion Neculce, Miron Costin și Calafat au fost deja asfaltate. De asemenea, au fost realizate lucrări de extindere a rețelei de gaze naturale în valoare de peste 500.000 lei.

„Putem spune că aceste investiții majore reflectă preocuparea Primăriei Târgoviște pentru dezvoltarea durabilă și îmbunătățirea infrastructurii urbane, contribuind la creșterea calității vieții și atractivității municipiului”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan Khalil