17.05.2024 00:19

Investiții în infrastructura rutieră din Târgoviște

Investiții în infrastructura rutieră din Târgoviște
Galerie foto

*Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, face apel la târgovișteni să evite această zonă în perioada următoare, traficul fiind restricționat și se va circula cu greutate din cauza lucrărilor de asfaltare a carosabilului

 

Primarul Daniel Cristian Stan a făcut un apel către târgovișteni să evite strada Grigore Alexandrescu din municipiul Târgoviște, unde se circulă cu restricții din cauza lucrărilor de modernizare a carosabilului. Lucrările de asfaltare, care au debutat ieri, 16 mai, sunt preconizate să fie finalizate într-o săptămână.

Strada Grigore Alexandrescu din municipiul Târgoviște va fi asfaltată de la intersecția cu Bulevardul Regele Carol și strada Cetății până la intersecția cu Calea Câmpulung. Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, face apel la târgovișteni să evite această zonă în perioada următoare, traficul fiind restricționat și se va circula cu greutate din cauza lucrărilor de asfaltare a carosabilului.

„Transmit faptul că o arteră importantă din municipiul Târgoviște a intrat într-un proiect de modernizare, este vorba de partea carosabilă de pe strada Grigore Alexandrescu. Așa că fac un apel mai ales la participanții la trafic, dacă se poate, în perioada următoare, cam o săptămână, să evite această zonă pentru că se va circula cu restricții. Vom reface îmbrăcămintea asfaltică de la intersecția cu Calea Câmpulung până la intersecția cu Bulevardul Regele Carol și strada Cetății. Ar trebui evitată această zonă... Și cu această stradă ajungem în ultimii patru ani la 76 de străzi reabilitate, modernizate și refăcute în municipiul Târgoviște. Am reabilitat de asemenea patru pasaje rutiere și am făcut de la zero două poduri, în ultimii 4 ani. Asta este numai una din cele 76 de străzi. Da, se va lucra în perioada următoare pentru că nu putem să oprim toate investițiile doar pentru că pe 9 iunie sunt alegeri. Noi vrem ca într-o săptămână să ne apropiem de final pentru că este o zonă foarte circulată, dar dacă am reușit noi să reabilităm Bulevardul Libertății care este de asemenea foarte circulat, Bulevardul Independenței, Bulevardul Regele Carol, Bulevardul Mircea cel Bătrân, cred că vom reuși să finalizăm și acest proiect și putem să spunem că pentru primele 6 luni ale anului ne-am atins cele mai importante obiective pe zona de infrastructură”, a transmis primarul Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan Khalil