04.03.2024 00:14

Investiții de amploare la Pucioasa

Investiții de amploare la Pucioasa
Galerie foto

Primarul Constantin Ana a prezentat recent stadiul investițiilor din orașul Pucioasa, cu un accent deosebit pe proiectul Grădiniței „Prichindel”, care promite să ridice standardele educaționale și să ofere un mediu propice dezvoltării copiilor.

Proiectul Grădiniței „Prichindel”, desfășurat prin intermediul programului Axa 13, se remarcă prin planul său, care include un loc de joacă modern, un amfiteatru în aer liber, opt săli de clasă și șapte dormitoare. Primarul Constantin Ana a transmis că spațiile de învățare și odihnă vor fi separate, asigurând astfel un mediu optim pentru creșterea și educația copiilor din comunitate.

„Am început un proiect revoluționar pentru Grădinița «Prichindel». Avem un loc de joacă modern, avem și un amfiteatru în exterior. Mai sunt și opt săli de clasă și șapte dormitoare. Nu vrem să mai suprapunem locul în care învățăm cu cel în care dormim. Avem o bucătărie deja dotată cu tot ce trebuie. Cred că va fi una dintre cele mai moderne grădinițe pe care le-am văzut”, a declarat primarul Constantin Ana.

În plus față de această investiție în educație, autoritățile locale au demarat lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere în trei cartiere ale orașului, având ca scop îmbunătățirea accesibilității și calității vieții pentru locuitorii din acele zone. De asemenea, Biblioteca din Pucioasa este în plin proces de reabilitare, iar recent finalizata Piața Cartaxo din zona centrală a orașului aduce un nou aspect și funcționalitate acestei zone.

„Cu voia Domnului, ultimul proiect al nostru va fi modernizarea și extinderea Primăriei. Am lăsat-o ultima pentru că așa este normal, într-o comunitate te ocupi mai întâi de restul problemelor, după de casa noastră”, a mai adăugat primarul Constantin Ana.

Ștefan Khalil