14.09.2022 00:20

Investiții ample în infrastructură

Investiții ample în infrastructură
Galerie foto

*Nu mai puțin de 17 străzi, cu o lungime de peste 12 km, vor fi reabilitate și modernizate în cadrul Programului Național de Investiții Anghel Saligny, potrivit primarului municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan

 

Ștefan Khalil


 

Toamna investițiilor la Târgoviște! Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat că în următoarele săptămâni vor fi demarate lucrări la infrastructura rutieră în mai multe zone importante din municipiu. Nu mai puțin de 17 străzi cu o lungime de peste 12 km, vor fi reabilitate și modernizate în cadrul Programului Național de Investiții Anghel Saligny ! Bulevardele Independenței și Libertății, străzile Calea Domnească, 9 Mai, Virgil Drăghiceanu, Aleea Grivița, Gabriel Popescu, Boerescu Zaharia, Maior Brezișeanu Eugen, Calea Câmpulung, Ana Ipătescu, Locotenent Pârvan Popescu, Mihai Eminescu, Bărăției, Ilfovului, Porumbeilor, Costache Olăreanu vor face obiectul unor ample lucrări de reabilitare și modernizare, intervenții care vor viza atât partea carosabilă, cât și trotuarele. Cererea de finanțare a fost deja aprobată de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, valoarea cumulată a intervențiilor depășind 42 milioane lei.

Primarul de la Târgoviște a declarat că durata de execuție nu va depăși 12 luni, din momentul predării amplasamentului către constructor.

„Dacă acestor investiții le adăugăm proiectul de reabilitare a străzilor Oltului, Ion Neculce, Fructelor, Fluierași si Luceafărului, în privința căruia licitația a fost deja lansată, lucrările care au în vedere străzile Pădurii, Plantelor (realizate) și Liniștei, investiția care vizează modernizarea și reabilitarea străzii Calea București, realizată în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.