10.01.2022 00:19

Investiția la pasajul rutier de la PAVCOM prinde contur

Investiția la pasajul rutier de la PAVCOM prinde contur
Galerie foto

*Pasajul de lângă complexul PAVCOM este cel de-al treilea pasaj rutier care se reabilitează în ultimii trei ani de către administrația locală târgovișteană, după pasajul de pe strada Petru Cercel, cel de la Aninoasa sau cel de la Teiș

 

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a precizat pe pagina sa de socializare că lucrările privind reabilitarea pasajului de pe DN 72, peste calea ferată (zona PAVCOM) se desfășoară în ritm susținut. Mai exact, proiectul presupune reabilitarea completă a obiectivului, de la structura de rezistență, până la refacerea integrală a căii de rulare, a trotuarelor, a hidroizolației, a rosturilor și a parapeților!

În aceste zile, se lucrează la noul sistem de iluminat public, dar și la parapeții de protecție. Pasajul de lângă complexul PAVCOM este cel de-al treilea pasaj rutier care se reabilitează în ultimii trei ani de către administrația locală târgovișteană, după pasajul de pe strada Petru Cercel, cel de la Aninoasa sau cel de la Teiș.  Totodată, au fost construite și două poduri noi, respectiv podul nou de la Teiș și pasarela de pe strada Cornel Popa.

Primarul Daniel Cristian Stan a mai precizat că investiția va fi finalizată în primăvara acestui an, iar finanțarea acesteia este asigurată prin fonduri europene.

 

 

Ștefan Khalil