24.07.2014 07:09

Intoxicați după ce au mâncat cârnați

Intoxicați după ce au mâncat cârnați
Galerie foto

❚ Dureri abdominale, stări de greață, vărsături, diaree, acestea au fost simptomele pe care le-au acuzat membrii familiei, în noaptea de marți spre miercuri ❚ Medicii au decis internarea acestora în secția de boli infecțioase

 

CORVIN DUMITRICĂ


Au mâncat tochitură din cârnați, pe care i-au cumpărat de la magazinul din sat, și au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară! Șapte persoane din Tărtășești, printre care și un sugar, au ajuns în noaptea de marți spre miercuri la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște cu dureri abdominale, stări de greață, vărsături și diaree. Medicii au confirmat că este vorba despre o toxiinfecție alimentară.

{GOOGLE_AD_BOX1}

Membrii familiei au fost aduși, rând pe rând, cu ambulanța la spital. „După ce am mâncat din cârnații cumpărați de la magazin, aproape de miezul nopții ni s-a făcut rău. Am crezut că murim. Nu știu ce aveau cârnații, nu păreau expirați, nici nu miroseau. Toată familia a ajuns la spital”, ne-a declarat un membru al familiei. O singura persoană care a mâncat din tochitură se simte mai bine. Medicii din secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște spun că starea de sănătate a celor șapte persoane este stabilă, dar acestea vor rămâne în continuare sub observație. Pe fir au intrat și reprezentanții Oficiului pentru Protecția Consumatorului, care urmează să verifice alimentele de la magazinul de unde au fost cumpărați cârnații.