30.07.2015 00:14

Interlopii de la Titu, lăsați în libertate de procurori

❚ Cei doi scandalagii au scăpat ieftin după încăierarea cu săbii de luni noapte ❚ După ce au fost reținuți pentru 24 de ore, procurorii au dispus controlul judiciar pentru cunoscuții interlopi ❚ În urma conflictului de luni noapte, patru victime au ajuns la spital cu multiple leziuni, două dintre ele fiind transferate cu ambulanțele la Spitalul Floreasca din București

C.D.


Procurorii Parchetului Răcari au dispus control judiciar pentru cei doi reținuți în cazul scandalului de la Titu. Luni noapte, membrii unor clanuri interlope au fost implicați într-o încăierare cu săbii. În urma conflictului, patru persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

S-a stabilit că leziunile suferite de doi bărbați, de 36 și 40 de ani, necesită 8-9 zile de îngrijiri pentru vindecare. Alte două victime au fost transferate cu ambulanțele la Spitalul Floreasca din București. Bănuiții au fost prinși de polițiști, fiind reținuți pe bază de Ordonanță pentru 24 de ore.

Acuzațiile care li se aduceau erau pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. Cuțitul cu care bătăușii au dat iama în barul din localitate a fost confiscat de polițiști.