22.09.2022 00:15

Infrastructură sportivă și educațională în dezvoltare la Raciu

Infrastructură sportivă și educațională în dezvoltare la Raciu
Galerie foto

*După ce anul trecut a fost inaugurat un teren multifuncțional la Școala Raciu, acum, primarul Vasile Grădinaru, a anunțat că a fost realizată amenajarea bazei sportive din satul Șuța Seacă, obiectiv de investiții implementat  prin Programul Județean de Dezvoltare Locală (PJDL)

 

Primăria comunei Raciu continuă să finalizeze proiecte importante pentru dezvoltarea localității! După ce anul trecut a fost inaugurat un teren multifuncțional la Școala Raciu, acum, primarul Vasile Grădinaru, a anunțat că a fost realizată amenajarea bazei sportive din satul Șuța Seacă, obiectiv de investiții implementat  prin Programul Județean de Dezvoltare Locală (PJDL), inițiat de președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan. Valoarea totală a proiectului este de 499.628,37 lei inclusiv TVA din care: contribuție din bugetul local  – 279.950,21 lei inclusiv TVA și contribuție Buget Consiliul Județean Dâmbovița – 219.678,16  lei inclusiv TVA. Primarul Vasile Grădinaru a oferit detaliile investiției de anvergură cu care administrația publică locală din Raciu se poate mândri.

„Este într-adevăr o reușită pe care am făcut-o  pentru tinerii noștri din localitate, și nu numai. În ceea ce privește acest proiect, pot să vă spun că s-au realizat următoarele lucrări: împrejmuirea terenului de fotbal cu plasă de sârmă pe stâlpi metalici, h=2.00m, L=318 ml; împrejmuirea terenului de fotbal cu plasă de sârmă pe stâlpi metalici, h=4.00m, L=36 ml; amenajarea unei parcări în suprafață de 220 mp adiacentă drumului de acces D.E. 1011; amenajarea de alei pietonale care să lege zonele funcționale, în suprafața totală de 278 mp; amenajarea de spații verzi cu rol ambiental în jurul terenului de fotbal; amplasarea a trei bănci acoperite (două bănci de rezervă -13 locuri și una pentru observatori - 6 locuri); amplasarea a două gradene cu câte 30 de scaune din polipropilenă cu spătar; realizarea unui puț forat pentru alimentare cu apă și amplasare bazin de apă. Totodată, proiectul prevede și Amplasarea unui bazin vidanjabil; Platforme beton pentru amplasare containere modulare; Container modular oaspeți;Container modular gazde; Container modular tip grup sanitar dotat cu boilere pentru apă caldă, dușuri, toalete și lavoare”, a transmis primarul comunei Raciu, Vasile Grădinaru.

 

 

Ștefan Khalil