14.01.2022 00:14

Infrastructura educațională continuă să se schimbe

Infrastructura educațională continuă să se schimbe
Galerie foto

Administrația publică locală târgovișteană vine cu vești bune la început de an pe ceea ce înseamnă infrastructura educațională! Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat că luna viitoare se vor face ultimele amenajări în curtea Școlii ,,Matei Basarab” nr. 13, iar elevii și cadrele didactice își vor relua activitatea într-o unitate de învățământ modernă, la standarde europene.

Singurul lucru care ar putea întârzia revenirea elevilor la Școala 13 ar fi temperaturile scăzute, din cauza cărora nu se va putea asfalta în curtea incintei. Totuși, când temperaturile se vor ridica, atunci vor fi reluate și lucrările. Până acum, stadiul de execuție la unitatea de învățământ menționată depășește 95%.

„Avem foarte multe proiecte pe infrastructura educațională. Dacă timpul ne va permite, vom finaliza amenajările curții de la Școala Gimnazială «Matei Basarab», în luna februarie, iar această să fie redată colectivității de elevi și cadre didactice de acolo. Vă anunț că este un proiect important realizat de noi, va fi o școală foarte modernă, care are un stadiu de execuție deja de peste 95%. Repet, ar fi bine să prindem câteva zile cu temperaturi cât de cât ridicate pentru a putea asfalta curtea școlii. Putem să discutăm și acolo de una dintre cele mai moderne unități de învățământ din țară.

De asemenea, continuă lucrările la Școala Gimnazială «Tudor Vladimirescu»”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan. Conducerea Primăriei Târgoviște a mai confirmat că în această perioadă se încearcă obținerea unor surse importante de finanțare pentru reabilitarea unităților de învățământ, Școala Gimnazială ,,Vasile Cârlova” nr. 1 și Școala Gimnazială ,,Radu cel Mare” nr. 10.

 

 

Ștefan Khalil