05.05.2021 00:09

Înfrângere usturătoare pentru morenari

Înfrângere usturătoare pentru morenari
Galerie foto

❚ Gazdele s-au distrat cu apărarea morenară, au punctat de șapte ori, dar scorul ar fi putut fi și mai mare ❚ Chiriac, Iakabfi și Cosmin Neagu, ultimul din penalty, au decis soarta jocului în mai puțin de 25 de minute ❚ Flacăra nu a reușit să marcheze nici măcar golul de onoare, în ciuda încercărilor lui Roman ❚ Moreni a încheiat sezonul pe locul 7 în Seria C6, cu 22 de puncte, după un retur de campionat dezamăgitor

 

COSMIN SAVA


Stagiunea 2020-2021 s-a încheiat foarte rău pentru Flacăra. În ultima rundă a sezonului, echipa morenară s-a deplasat la Alexandria, acolo unde a înregistrat cea mai usturătoare înfrângere de la revenirea într-un eșalon național. Gazdele s-au distrat cu apărarea morenară, au punctat de șapte ori, iar scorul ar fi putut fi și mai mare, pentru că CSM Alexandria a avut și alte ocazii de a marca. Flacăra a încheiat sezonul pe locul 7 în Seria C6, cu 22 de puncte. Meci decis din prima repriză Primele ocazii le-au avut gazdele. Julea a lovit bara cu un șut din interiorul careului (10), iar câteva momente mai târziu Pandalache a intervenit bine la șutul lui Desculțu (11). Flacăra a oferit replica prin Iliescu, al cărui șut a fost reținut de Olteanu (12). Au urmat momente de coșmar pentru Flacăra, care a primit trei goluri într-un interval scurt de timp. Chiriac (18), Iakabfi (20) și Cosmin Neagu (24), ultimul din penalty, au decis soarta jocului în mai puțin de 25 de minute. Morenarii au avut o ocazie bună prin Iliescu (33), însă tot gazdele au fost mai periculoase, iar Neagu a lovit bara transversală cu un șut de la jumătatea terenului (37). Alexandria s-a distanțat la patru goluri în finalul primei părți datorită lui Mitran, cel care l-a învins pe Pandalache cu un șut puternic din marginea careului (44). Coșmarul a continuat în repriza secundă Flacăra a încercat să intre în joc, însă șutul lui Roman din marginea careului a fost reținut de Olteanu (48). Alexandria a marcat din nou, tot din penalty, de această dată prin Vîlcică, iar scorul a devenit 5-0 (50). Cosmin Neagu a reușit „dubla” din lovitură liberă, iar diferența a crescut la șase goluri (61). Ultimul gol al partidei a fost reușit de Marius Matei (69), cu un șut din interiorul careului. Flacăra nu a reușit să marcheze nici măcar golul de onoare, în ciuda încercărilor lui Roman (73, 90+2).

Caseta tehnică

Stadion: CSS Peco-Alexandria. Au marcat: Mihai Chiriac (18), Sabin Iakabfi (20), Cosmin Neagu (24 – penalty, 59), Marius Mitran (44), Viorel Vâlcică (50 – penalty), Marius Matei (69). Cartonașe galbene: Julea (31), Ciocoteală (36), Mitran (86) / Niță (49), Suciu (60), E. Matei (86). Au arbitrat: Valentin Florescu (Sf. Gheorghe), Cristian Ciorbea (Brașov) și Andrei Dumitrescu (București). Observatori FRF: Marian Ezaru (Craiova) și Adrian Mirea (Craiova). Alexandria: Olteanu – Sîrbu (75 Chiriceanu), Ciocoteală (63 Lupoaica), Georgescu, Iakabfi - Vîlcică, Mitran – Julea (63 M. Matei), C. Desculțu (70 G. Desculțu), Neagu – Chiriac (70 Dinu). Antrenor: Sorin Albeanu. Flacăra: Pandalache - Vîrtej, Ionescu (22 Călin), Cernea - Niță, E. Matei, G. Negrea, Nicolae (34 Suciu), Niculăescu (63 Enache) – Drăgan (63 Ilie), Iliescu (46 Roman). Antrenor: Gabi Paraschiv.