11.03.2019 00:09

Înfrângere dură pentru morenari pe terenul liderului

Înfrângere dură pentru morenari pe terenul liderului
Galerie foto

❚ Turris s-a distanțat după ce Vîrtej l-a faultat în careu pe Ciobanu, iar Balgiu a înscris din penalty(35). ❚ Golul de onoare al dâmbovițenilor a fost reușit de Alexandru Oaie(77), dar ultimul gol al partidei a fost reușit tot de echipa gazdă, prin Voicu(87). ❚ Flacăra ocupă locul 13, cu 16 puncte adunate. Runda viitoare, trupa pregătită de Gabriel Paraschiv joacă pe teren propriu cu CSM Alexandria. Partida are loc vineri, de la ora 15:00.

 

COSMIN SAVA

 


 

Stadion: Municipal Turnu Măgurele. Spectatori: 800. Au marcat: Sălcianu (24, 61), Balgiu (35 - penalty), Ciobanu (74-penalty), Voicu (87) / Oaie (77). Cartonașe galbene: Voicu (52), Savin (83)/ Dinu (29), A. Negrea (60), Roman (69). Cartonaș roșu: Balgiu(69). Au arbitrat: Ștefăniță Dănilă (Buftea), Louis Oprescu (Ploiești) și Gabriel Răduță (Ploiești). Observatori: Fevronia Ion (Craiova) și Marian Cătănescu (Craiova).

Turnu Măgurele: Dumitrescu- Juncănaru, Sălcianu, Savin, Mitrea- M. Pahonțu (57 Vlad), Cruceru (30 Băjenaru), Balgiu- Trancă (67 Mărioara), Voicu, Ciobanu (79 B.Matei). Antrenor: Erik Lincar.

Flacăra: Chiran- Costache, E.Matei (46 S.Pahonțu), Oaie, A. Negrea-Vîrtej (57 Oprescu), Dinu- Zidăroiu, Drăgan, Rosciugă(57 Neacșu)-Roman. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Morenarii nu au reușit să facă un joc bun pe terenul liderului Seriei C3, Turris Oltul Turnu Măgurele, pierzând categoric. Astfel, după 17 etape, Flacăra ocupă locul 13, cu 16 puncte adunate. Runda viitoare, trupa pregătită de Gabriel Paraschiv joacă pe teren propriu cu CSM Alexandria. Partida are loc vineri, de la ora 15:00.

Ocazii multe pentru gazde

Formația din Turnu Măgurele a început în atac partida, a avut primele ocazii prin Trancă(1) și Juncănaru(6; 9), dar formația morenară a reușit să scape fără să primească gol. Replica morenarilor a venit prin Eugen Matei, dar șutul acestuia din lovitură liberă a trecut mult peste poartă(11). Voicu(12) și Sălcianu(14, 19) au semnat următoarele ocazii ale gazdelor, ultimul dintre ei reușind până la urmă să deschidă scorul cu o lovitură de cap(24). Turris s-a distanțat după ce Vîrtej l-a faultat în careu pe Ciobanu, iar Balgiu a înscris din penalty(35). Ultima ocazie a primei reprize a aparținut morenarilor, dar șutul lui Roman din lovitură liberă a fost respins de sub bară de Dumitrescu(41). Flacăra nu a avut puterea să revină Roman a semnat prima ocazie a părții secunde, însă șutul lui a trecut pe lângă poarta gazdelor( 47). Voicu putea să mărească diferența, dar a trimis peste poarta lui Chiran(49). Vîrtej a trimis mingea peste poartă cu o lovitură de cap(54), iar Turris a marcat un nou gol, prin Sălcianu, care a profitat de o învălmășeală în careul morenar(61). Echipa din Turnu Măgurele a beneficiat de un nou penalty, Drăgan l-a faultat în careu pe Mitrea, iar Ciobanu a dus scorul la 4-0(74). Golul de onoare al dâmbovițenilor a fost reușit de Alexandru Oaie(77), dar ultimul gol al partidei a fost reușit tot de echipa gazdă, prin Voicu(87). Drăgan a avut ultima ocazie a partidei, dar șutul lui a fost respins spectaculos de Dumitrescu(90+3).