13.03.2023 00:11

Înfrângere cu ultima clasată

Înfrângere cu ultima clasată
Galerie foto

* Pucioasa rămâne cu 14 puncte și ocupă locul 7 în Seria C4, la egalitate cu FCSB 2 și la patru lungimi distanță față de Muscelul Câmpulung

 

În primul joc oficial din 2023, FC Pucioasa a întâlnit pe teren propriu ultima clasată din Seria a 4-a a Ligii a 3-a, ACS Muscelul Câmpulung Elite. Partida disputată pe stadionul „Dumitru Tică Popescu” a fost oficiată de Mihai  Ene, Alexandru Iftime și Ioan Negrea. Deși pe hârtie echipa din Pucioasa a pornit drept favorită, pe teren lucrurile nu au stat deloc așa. Sică Bârdeș a început cu Ghițescu - Samoilă, Marina, Ciobanu, Diță - Tolea, Dragnea, L. Mihai, Enache -  Nisipeanu, Calofir, iar pe parcurs au mai intrat Croitoru, Nicolescu, Fuiorea și Țilică.

Pucioasa a marcat târziu

Formația oaspete a deschis scorul în finalul primei reprize, prin Antonio Niță, acesta transformând fără emoții un penalty, obținut în urma unui henț făcut de Ciobanu, în minutul 42. Partea secundă a început foarte prost pentru Pucioasa, iar oaspeții și-au dublat avantajul prin Ștefan Ghiță, care a executat imparabil o lovitură liberă, în minutul 47. Chiar dacă Tiberiu Calofir a redus din diferență în minutul 82, Pucioasa nu a avut forța să restabilească egalitatea și s-a văzut învinsă de ultima clasată.

În urma acestui rezultat, Pucioasa rămâne cu 14 puncte și ocupă locul 7 în Seria C4, la egalitate cu FCSB 2 și la patru lungimi distanță față de Muscelul Câmpulung. FC Pucioasa ar fi trebuit să evolueze cu Astra Giurgiu în următoarea etapă, dar fosta campioană națională s-a retras din competiție, astfel că va juca în ultima etapă din sezonul regulat cu CS Dinamo București, echipă implicată în lupta pentru un loc de play-off.

 

 

Cosmin Sava