29.01.2015 00:15

Infracțiuni la zi

Găești: ciobanul bănuit de omor, reținut

La data de 26 ianuarie a.c., agenți din cadrul Poliției Găești au fost sesizați că între doi bărbați a avut loc un conflict. Din cercetări a reieșit că între cei doi a izbucnit un conflict spontan generat de consumul de alcool, iar aceștia s-au lovit reciproc.

Victimei de 64 de ani i-a fost aplicată o lovitură în zona craniană, provocându-i-se leziuni incompatibile cu viața. Cel de al doilea bărbat, de 46 de ani, a fost transportat la spital pentru investigații medicale. Pe 27 ianuarie a.c., principalul bănuit a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

Moreni și Titu: aproape 1000 de țigarete, confiscate

Pe 27 ianuarie a.c., polițiștii dâmbovițeni au acționat pe raza localităților Moreni și Titu, iar în urma neregulilor descoperite, au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 6500 de lei.

De asemenea, 30 de conducători auto au fost sancționați pentru abaterile comise în trafic, unuia dintre aceștia fiindu-i reținut și permisul de conducere. În urma controalelor efectuate, polițiștii au confiscat aproape 1000 de țigarete, pentru care nu s-au putut prezenta documente justificative de proveniență.

 

Indisciplină pietonală

De la începutul anului și până în prezent, pe raza județului Dâmbovița, s-au înregistrat 12 accidente rutiere în care au fost implicați pietoni. Dintre acestea, 9 au fost ca urmare a indisciplinei pietonale, iar 3 consecința neacordării priorității de trecere pietonilor de către conducătorii auto.

Din totalul accidentelor de circulație, 2 au fost grave și s-au soldat cu decesul a două persoane și 10 ușoare.

 

Compartimentul relații publice al IPJ Dâmbovița