06.01.2023 00:12

Infracțiuni la regimul rutier constatate de polițiști

Infracțiuni la regimul rutier constatate de polițiști
Galerie foto

La data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 17:30, un bărbat de 28 de ani, din Bacău, a fost surprins de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște în timp ce ar fi condus un autoturism având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Totodată, la data de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 01:44, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au oprit pentru control, pe Șoseaua Găești, un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din Văcărești.

Întrucât exista suspiciunea că șoferul ar fi consumat substanțe psihoactive, acesta a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice, unde a prezentat un rezultat preliminar pozitiv privind consumul unor substanțe interzise. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

Accident rutier produs în Crevedia

La data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 21:39, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de circulație.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din primele cercetări, au stabilit că o femeie, din Crevedia, ar fi condus un autoturism, pe DN1 A, în interiorul localității Crevedia, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat din Vizurești.

În urma impactului, conducătoarea auto a fost rănită, fiind transportată la spital pentru investigații medicale. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului de circulație.