27.09.2016 00:07

"Încrederea în sine mă ajută foarte mult"


Galerie foto

*Atacantul dâmbovițean a reușit o „dublă” în partida cu CS Șirineasa, fostul lider al seriei C3, și a ajuns la trei goluri marcate în acest sezon

*Momentan nu se gândește să plece de la Titu, însă nu ar refuza pe viitor un transfer la o altă echipă dacă va primi o ofertă bună atât pentru el, cât și pentru club

*Andrei Truță speră să se obțină o victorie și în deplasarea de la CS Mioveni, din etapa viitoare. „Vrem să adunăm toate punctele. Echipa din Mioveni a făcut un singur punct până acum și vrem să ne impunem”, a spus atacantul Urbanului

COSMIN SAVA


Urban Titu a reușit etapa trecută prima victorie din acest sezon, scor 3-0, cu CS Șirineasa. Două dintre golurile marcate de formația „Orășenesc” au fost reușite de Andrei Truță, acesta fiind și golgheterul echipei în acest moment, cu trei goluri înscrise. Atacantul grupării dâmbovițene mărturisește că încrederea în sine l-a ajutat să marcheze până acum și speră să continue forma bună. Acesta vrea ca echipa sa să iasă victorioasă și din disputa cu CS Mioveni, din deplasare. În acest moment, Andrei Truță nu se gândește la un transfer la o altă echipă, însă nici nu va refuza dacă va primi o ofertă bună.

Rep: Felicitări pentru golurile marcate, Andrei! Care este secretul formei pe care o ai?

- Nu știu exact, încrederea în sine mă ajută foarte mult, iar faptul că am marcat din prima etapă m-a motivat. Acum îmi doresc să marchez la fiecare meci și să îmi ajut echipa.

Rep: Te-ai adaptat rapid la Titu, care e atmosfera în cadrul echipei?

- Este o atmosferă bună. M-am adaptat rapid pentru că îmi cunosc colegii, cu mulți dintre ei am fost coleg la alte echipe, astfel că mi-a fost ușor.

„Dacă o să vină o ofertă bună, probabil voi accepta”

Rep: Echipa a început destul de bine campionatul. Crezi că o să continuați pe aceeași linie?

- Da, cel puțin obiectivul nostru e o clasare în primele opt echipe la finalul sezonului. Dacă o să adunăm puncte și o să terminăm mai sus, o să fie un bonus.

Rep: Vrei să rămâi la Titu o perioadă lungă de timp  sau deja te gândești la un transfer?

- E devreme să mă gândesc la plecare. Acum sunt la Titu și vreau să ajut echipa. Dar dacă o să vină o ofertă bună pentru mine și pentru echipă, probabil voi accepta.

Rep: Urmează o deplasare la Mioveni. Cum vezi acest meci?

- Vrem să adunăm toate punctele. Echipa din Mioveni a făcut un singur punct până acum și vrem să ne impunem.