16.11.2021 00:20

Inconștiență sau iresponsabilitate?

Inconștiență sau iresponsabilitate?
Galerie foto

A venit timpul ca românii să-și ia țara înapoi și în propriile mâini, cu riscul ca acele „forțe oculte”  de pe la Berlin și Bruxelles, sau de pe aiurea, care-i „orientează”, pe Iohannis și Cîțu, să urle amenințându-i cu focul iadului. Hai s-o vedem și p-asta. Când țara se ridică, românii ajungând dincolo de limita faimoasei răbdări strămoșești, Vasile Florin Cîțu împarte fel de fel de funcții acoliților săi, până și bătăușilor de ziariști, sperând să rămână la butoanele puterii de la Palatul Victoria, nici mai  mult, nici mai puțin, decât… opt ani.

Ei, na! Pe ce se vor fi bazând, vorba lui Ilie Moromete, liberalii, că pe remarcabile și strașnice realizări spre liniile patriei și ale națiunii în niciun caz. O, Doamne, cumplită mai este și agățarea asta cu ghearele și cu dinții de nenorocitul acela de ciolan al Puterii! Cîțu acesta, pe care-l susține până-n pânzele albe președintele Klauss Werner Iohannis, se crede, absurdă părere, cel chemat să salveze România, dar noi ne-am prins că omul acesta care, doar el se vede în chip de Superman, și ar vrea să-l vedem și noi astfel, deci, ne-am prins că omul acesta care nu se dă dus de la palatul Victoria, are o comandă din afara fruntariilor românești:  distrugerea definitivă a României.

Numai că guvernul nu are nici o autoritate asupra Parlamentului, altminteri dom Cîțu se face posibil de încălcarea Constituției. Dar să revin. Când țara se ridică, fiind posibilă o altă revoluție, românilor guvernarea iohannisto cîțistă ucigându-le și ultima speranță, să te faci că nu vezi ce se petrece în stradă este o dovadă certă... de inconștiență? De iresponsabilitate? Eu spun, și una și alta.

 

 

George Coandă