21.07.2022 00:11

Început cu stângul

Început cu stângul
Galerie foto

Chindia Târgoviște s-a întors fără puncte din deplasarea de la Botoșani, fiind învinsă de formația lui Mihai Teja cu 3-2, la capătul unei partide în care reprizele au fost împărțite. FC Botoșani a arătat mai bine în prima repriză, când a și reușit să stabilească o diferență care s-a dovedit a fi decisivă, în timp ce Chindia a arătat mai bine în actul secund, când a fost aproape de o revenire spectaculoasă.

Din păcate, formația târgovișteană suferă în continuare din cauza greșelilor personale, erori care au marcat parcursul Chindiei și în stagiunile precedente. A fost primul meci al sezonului, împotriva unui adversar complicat, este prea devreme pentru concluzii, însă la prima vedere, după ce am văzut toate partidele din etapa inaugurală, pot spune că pe formația târgovișteană o așteaptă un sezon mai greu decât cel precedent.

Adi Mihalcea a tras deja un prim semnal de alarmă în privința atitudinii jucătorilor, pentru că își dorește de la aceștia să ofere mai mult pe teren, vrea să vadă mai multă dorință și mai multă implicare din partea acestora. Chiar dacă s-a pierdut primul joc, cred că echipa dâmbovițeană a arătat și lucruri pozitive, în special în plan ofensiv, acolo unde mi s-a părut mai activă decât era în stagiunea trecută.

E nevoie de răbdare, Chindia în acest moment este o echipă în reconstrucție, a schimbat lotul destul de mult, are și un antrenor nou, este aproape imposibil ca lucrurile să arate bine, încă din startul sezonului. Păcat că se pierd puncte din cauza unor greșeli individuale, pentru că la modul general, Chindia a lăsat impresia că putea obține ceva din meciul de la Botoșani.

Programul Chindiei este unul extrem de complicat, astfel că formația târgovișteană este obligată să obțină victoria în etapa următoare, cu AFC Hermannstadt. Elevii lui Adi Mihalcea au nevoie de un rezultat pozitiv, pentru a avea un moral bun înainte de jocurile teribile cu Farul, FCSB, CFR și Craiova.

Chindia trebuie să profite de orice șansă pentru a obține puncte, iar meciul cu nou promovata din Sibiu reprezintă o bună oportunitate, pentru ca formația târgovișteană să nu rămână pe zero în clasament. Chiar dacă a început sezonul cu stângul, Mihalcea are încredere în jucătorii săi și este convins că  poate face treabă bună la Chindia. Să sperăm că are dreptate!

 

 

Cosmin Sava