02.09.2015 00:12

Incendiu la fostul ICMD

Incendiu la fostul ICMD
Galerie foto

❚ Clădirea dezafectată, care a aparținut pe vremuri, fostei Întreprinderi de Construcții Montaj Dâmbovița, este acum bântuită de oameni ai străzii ❚ Pompierii cred că incendiul a pornit de la o țigară aruncată la întâmplare

CORVIN DUMITRICĂ


Incendiu pe Bulevardul Unirii din Târgoviște la o clădire dezafectată care a aparținut fostei Întreprinderi de Construcții Montaj Dâmbovița, vestitul ICMD din epoca ceaușistă. Pompierii de la Detașamentul Târgovi ște au intervenit pentru stingerea focului izbucnit la clădirea dezafectată, iar din cercetările efectuate, se pare că un rest de țigară aprinsă aruncată la întâmplare a fost cauza probabilă a producerii vâlvătăilor, care au distrus cca. 200 kg deșeuri hârtie.

Intervenția echipajelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița a durat 20 minute, iar pompierii militari ne-au declarat că nu s-au înregistrat victime sau alte pierderi materiale, neexistând nici riscul extinderii incendiului la alte vecinătăți. Primele date ale anchetatorilor indica faptul ca in imobil locuiesc persoane ale străzii care ar putea fi cele care au dat foc clădirii din neglijență.