19.10.2020 00:09

Încă un rezultat pozitiv

Încă un rezultat pozitiv
Galerie foto

❚ Prin victoria de sâmbătă, Chindia a ajuns la 11 puncte adunate în șapte jocuri, iar acum se pregătește pentru jocul cu UTA Arad ❚ În startul reprizei secunde, Chindia a dat lovitura, prin Daniel Florea, care a punctat cu o frumoasă lovitură de cap(47). Târgoviștenii au ratat șansa să își mărească avantajul prin Yameogo ❚ Chindia ar fi putut să aibă emoții pe finalul de joc, pentru că Dumitrașcu a fost eliminat după o intrare dură la Chamed (57), dar Gazul a avut o singură șansă bună, prin Yuri, însă Aioani a respins

 

COSMIN SAVA


Emil Săndoi a reușit să regleze multe elemente din jocul Chindiei, rezultatele din ultimele runde fiind dovada acestui lucru. După egalul de pe terenul campioanei CFR Cluj (0-0) și victoria de la Botoșani (2- 0), Chindia a jucat pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, reușind să obțină toate punctele puse în joc după o partidă reușită, în care târgovi ștenii au evoluat cu un om în minus o jumătate de oră. Prin victoria de sâmbătă, Chindia a ajuns la 11 puncte adunate în șapte jocuri, iar acum se pregătește pentru jocul cu UTA Arad.

Florea a punctat decisiv

Prima repriză a fost una plictisitoare, în care echipele nu au fost periculoase, fiecare reușind să își treacă în cont doar câte o acțiune mai serioasă. Pentru oaspeți, Dumitru Cardoso a trimis o lovitură de cap, însă mingea nu a prins cadrul porții (27), iar Chindia a replicat prin Neguț, al cărui șut din colțul careului a fost reținut de Buzbuchi (32). În startul reprizei secund,e Chindia a dat lovitura, prin Daniel Florea, care a punctat cu o frumoasă lovitură de cap (47). Târgoviștenii au ratat șansa să își mărească avantajul prin Yameogo, care nu a profitat de pasa bună primită de la Popa și a finalizat slab (51). Chindia ar fi putut să aibă emoții pe finalul de joc, pentru că Dumitrașcu a fost eliminat după o intrare dură la Chamed (57), dar Gazul a avut o singură șansă bună, prin Yuri, însă Aioani a respins (77).

Caseta tehnică

Stadion: Ilie Oană - Ploiești. A marcat: Daniel Florea (47). Cartonașe galbene: Rață (49), Aioani (90+2) / Costea (14), Ze Manuel (55). Cartonaș roșu: Dumitrașu (57). Au arbitrat: Viorel Flueran (Craiova) - Mircea Orbuleț (București) și Marius Badea (Râmnicu Vâlcea). Chindia: Aioani – C. Dinu (65 Negrea), Pițian, Fomba, M. Ioniță – Neguț, V. Rață, Dumitrașcu, Yameogo (90+3 Atanase) – D. Popa, Florea (61 Berisha). Antrenor: Emil Săndoi. Gaz Metan: Buzbuchi – Butean, Larie (88 Sambu), Baco, Velisar – Matias – R. Romeo (56 Chamed), Oct. Deaconu (56 Pambou), Valente, P. Costea (24 Ze Manuel) – D. Cardoso. Antrenor: Jorge Costa.