27.11.2014 00:06

Încă un arbitru a notat greșit un rezultat

Încă un arbitru a notat greșit un rezultat
Galerie foto

❚ S-a întâmplat la meciul de juniori Mogoșani – Picior de Munte, la finalul căruia arbitrul Andrei Drăghici a consemnat rezultatul de 2-1, în loc de 1-2 ❚ Greșeala a fost sesizată de Valerică Voinescu, delegatul echipei oaspete, astfel că a putut fi remediată de tânărul arbitru

COSTIN MIHAI

 


Arbitrii dâmbovițeni continuă să noteze greșit în raport rezultatele înregistrate pe teren, ultima ispravă fiind consemnată de Valerică Voinescu, delegatul Olimpiei Picior de Munte. „După câte «minuni» s-au întâmplat în ultima perioadă cu schimbarea rezultatului, un tânăr arbitru – bineînțeles cu mari lacune în aplicarea legilor jocului – notează în raportul de joc al meciului nostru de juniori la Mogoșani rezultatul de 2-1 pentru gazde, în loc de 2-1 pentru noi, așa cum a fost pe teren. Fără să-l suspectez de ceva necurat, văd că arbitrii tineri nu învață nimic din greșelile altora. Și încă ceva: tinere, trebuie să-mi mulțumești pentru că dacă rămânea așa, sigur tu ai fi fost exclus din arbitraj!”, a semnalat oficialui de la Picior de Munte pe pagina personală de facebook.

„O neatenție, nu știu ce a fost în capul meu”

Meciul de juniori dintre Sportul Mogoșani și Olimpia Picior de Munte a fost arbitrat la centru de Andrei Drăghici, care și-a recunoscut greșeala. „Am fost neatent și, în loc de 2-1 pentru oaspeți, am trecut 2-1 pentru gazde. Nu știu ce a fost în capul, însă am rectificat, după ce mi-a semnalat cineva de la Picior de Munte”. Inițial, Andrei Drăghici ne-a transmis că nu a arbitrat acel meci, după care a rectificat, recunoscând fair-play cele întâmplate.