24.09.2021 00:13

În sfârșit, revoluționarii…

În sfârșit, revoluționarii…
Galerie foto

… au ieșit în piață ca să protesteze împotriva unei guvernări aberante. Au ieșit la 32 de ani distanță de la ceea ce încă mai numim „Revoluția română din 89”, timp în care nu s-au grăbit să se revolte când țara era tâlhărită de-a fost pusă pe butuci, când Constituția, emanație a revoluției, a fost și este tratată de maculatură de toți președinții și guvernele republicii și pe care ștăbărimea neomarxistă de la Bruxelles/Strasburg nu dă doi bani, când toate forțele politice au tratat/tratează România ca pe propria lor feudă, nu s-au grăbit, mâncându-și tihniți indemnizațiile generoase și bucurându-se de la fel de generoase facilitiți.

Oricum ar sta lucrurile pe la revoluționarii patriei, e bine că au simțit taman acum nevoia să ia atitudine constatând că revoluția continuă să fie furată, că reîntoarcerea comunismului se produce pe mâna neomarxiștilor băștinași cu binecuvântarea neomarxiștilor din vârful de comandă al UE și a ălora de pe la Washington, o reîntoarcere pe fondul letal al „Marii Resetări” globalizatoare. Partea proastă e că n-o să-i ia nimeni în seamă, majoritatea nu mai sunt tineri, nu mai au  elanul revoluționar de acum 32 de ani, așa că protestul lor este unul pentru „impresie artistică”.

E bine, totuși, că s-au hotărât după atât amar de vreme să-și facă auzită vocea bătând obrazul gros al unor guvernanți rupți de realitatea de la firul ierbii și al unui președinte cotrocenist insensibil la durerile acestui neam trădat furat, călcat din propria țară? Nu mă aștept să cânte „Sculați voi oropsiți ai vieții” că, asta e, „Internaționala” comunistă nu mai este la modă, fiind, nu, martori, acum, la … internaționala neomarxistă, dar dacă ar cânta, ca în urmă cu 32 de ani, „Deșteaptă-te, române!”, teamă-mi e că nu-i va auzi nimeni. Și știți de ce? România nu-și mai aparține.

 

George Coandă