15.10.2021 00:11

În premieră la UEFA Regions Cup

În premieră la UEFA Regions Cup
Galerie foto

Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița va participa în premieră la Cupa Regiunilor, cea mai tare competiție internațională de fotbal amator organizată de UEFA. Pe plan național, organizator este Federația Română de Fotbal, pentru ediția 2021-2022 luând startul șase echipe, printre ele și Dâmbovița. Antrenori au fost numiți Marius Rotaru și Florin Anton, tehnicienii primelor clasate de la Liga a 4-a, Roberto Ziduri, respectiv Străjerii Târgoviște, în timp ce Augustin Voinea va ocupa poziția de director sportiv.

 

Un staff tânăr, ambițios, care va creiona un lot lărgit de 30 de jucători din competițiile județene de seniori, fără prezențe în primele două ligi. O provocare frumoasă, care atrage ca impact, imagine și interes, un subiect despre care se vorbește intens în fotbalul dâmbovițean. Dacă va ieși triumfătoare dintr-o grupă cu Giurgiu și Prahova, Selecționata AJF Dâmbovița va juca în marea finală, în care se va stabili campioana națională. Campioană care va participa la Turneul Intermediar, cu reprezentantele altor țări.

 

România a jucat o finală continentală, în 2009, în Croația, la Zapresic, prin Selecționata Oltenia – Dolj, pierdută cu 1-2 în fața spaniolilor de la Castilla Y Leon. În speranța că Selecționata AJF Dâmbovița va face o figură frumoasă la prima participare în UEFA Regions Cup, îi urăm succes!

 

 

 

C.M.