18.01.2023 00:10

În linie dreaptă

În linie dreaptă
Galerie foto

Chindia Târgoviște a încheiat stagiul de pregătire centralizat din Antalya cu o înfrângere, 0-1 cu Chemnitzer. După acest test, echipa pregătită de Toni Petrea s-a întors acasă, pentru a pregăti ultimele detalii înainte de jocul cu FC Argeș, prima partidă oficială din 2023. Din fericire, toți fotbaliștii echipei târgoviștene au depășit cu bine perioada cantonamentului, fără a întâmpina probleme de sănătate, care să le pună în pericol prezența în primul joc al anului din SuperLiga.

Să sperăm că nivelul antrenamentelor din Turcia vor avea efectul dorit, iar Chindia va fi la cote înalte din punct de vedere al pregătirii fizice, pentru că urmează o perioadă infernală. Lotul echipei dâmbovițene nu a suferit mari schimbări. Nu au existat plecări numeroase de la Chindia, singura care a produs nemulțumire în rândul suporterilor dâmbovițeni fiind cea a lui Cristi Cherchez, simbolul echipei din ultimii ani.

În continuare, fanii Chindiei sunt de părere că talentatul atacant nu a primit destule șanse la nivelul primei ligi și cred că ar fi putut ajuta echipa târgovișteană mai mult decât alți jucători, care au beneficiat de o altă susținere de-a lungul timpului, vezi cazurile Mihai Costea sau Cooper. În privința venirilor, nu am avut parte de vreo mutare care să impresioneze și nu ne rămâne decât să sperăm că jucătorii care au ajuns sub comanda lui Toni Petrea vor înțelege rapid cerințele staff-ului tehnic și vor aduce un plus de valoare echipei dâmbovițene.

Mulți specialiști sunt de părere că lotul Chindiei este unul subțire valoric, iar echipa târgovișteană ar putea avea mari probleme în lupta pentru evitarea retrogradării. Chindia a intrat în linie dreaptă către partea secundă a stagiunii. Poziția din clasament nu este una deloc bună, iar formația târgovișteană nu își permite pași greșiți.

Lucrurile au mers mai bine de la instalarea lui Toni Petrea pe banca tehnică, dar încă există în continuare motive de îngrijorare pentru suporterii târgovișteni, care au identificat multe slăbiciuni în jocul echipei iubite, pe parcursul acestei stagiuni. Formația dâmbovițeană trebuie să înceapă anul cu un succes, dar adversarul nu este unul accesibil. Pentru a evita emoțiile din stagiunea precedentă, Chindia trebuie să atace toate punctele în meciurile cu vecinele de clasament. Mult succes!

 

 

Cosmin Sava