15.10.2020 00:10

"În exterior, cu mască și distanțare"


Galerie foto

❚ Cel mai indicat loc pentru convocarea Adunării Generale este Teatrul de Vară Târgoviște, care poate primi cei aproximativ 100 de delegați ❚ „Eu am luat legătura la federație, mi-am anunțat intențiile și voi înainta adresele către organele abilitate, în vederea organizării Adunării Generale”, și-a intrat în drepturile de președinte interimar Florin Tuiu ❚ Chiar dacă la nivel de zvon apăreau pe o listă a candidaților, Septimiu Burtescu și Marius Chițu au transmis din start că nu vor intra în această cursă ❚ Nici Ciprian Iugulescu nu ar lua în calcul un asemenea scenariu, în timp ce Ionuț Iugulescu s-a implicat puternic într-un alt proiect, Luceafărul Târgoviște

 

COSTIN MIHAI

 


 

„Pot avea loc alegeri, dar în exterior, întrun spațiu deschis. Toată lumea trebuie să poarte mască, să respecte distanțarea, iar la intrarea în locație să existe dezinfectant pentru mâini. Nu văd nicio restricție, dacă solicitarea respectă acești termeni, altfel, ea va fi deturnată”, a explicat o sursă de maximă încredere din cadrul Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița, în ce condiții se pot organiza alegeri la Asociația Județeană de Fotbal, pentru desemnarea unui nou președinte, fără a fi nevoie de testarea votanților. Cel mai indicat loc pentru convocarea Adunării Generale este Teatrul de Vară Târgoviște, care poate primi cei aproximativ 100 de delegați.

Tuiu urmează pașii pentru convocarea Adunării Generale

„Din punctul meu de vedere, cu cât se întâmplă mai repede, cu atât mai bine. Eu am luat legătura și la federație, mi-am anunțat intențiile și voi înainta adresele către organele abilitate, în vederea organizării Adunării Generale”, și-a intrat în drepturile de președinte interimar Florin Tuiu, care și-a anunțat candidatura pentru funcția supremă de conducere la nivelul asociației. La fel a procedat și la ultimele alegeri, doar că s-a retras pe parcurs, după ce a primit susținere pentru o poziție de vicepreședinte, din partea fostului președinte. Nu ar fi exclus să mai asistăm la candidaturi la nivel declarativ, sunt strategii obișnuite în astfel de momente.

Dezinteresați, indeciși și hotărâți

Chiar dacă la nivel de zvon apăreau pe o listă a candidaților, Septimiu Burtescu și Marius Chițu au transmis din start că nu vor intra în această cursă. Nici Ciprian Iugulescu nu ar lua în calcul un asemenea scenariu, în timp ce Ionuț Iugulescu s-a implicat puternic într-un alt proiect, Luceafărul Târgoviște. „Am pus pe picioare clubul și nu știu dacă pot să renunț acum. O să mai aștept vreo două săptămâni, apoi mă hotărăsc”. I-am lăsat la urmă pe Ciprian Prisăcaru și Cristian Catană, în condițiile date principalii favoriți, despre care vom scrie într-un viitor articol. Asta, dacă nu vor apărea surprize și aici. Impresia e că doar primul e hotărât cu adevărat să candideze.