16.10.2020 00:08

Impresii de la motocicliștii morenari

Impresii de la motocicliștii morenari
Galerie foto

❚ “Mi-au plăcut organizarea și amploarea evenimentului de la Ciolpani. A fost foarte fain și ai noștri au mers destul de bine. Sper să rezolv cu motocicleta până în iarnă! Iau alta și cu antrenament mult să fim mai competitivi”, a transmis Andrei Filip, locul 3 național MX1 ❚ “A fost o cursă pe gustul meu, un traseu tehnic, cu mult noroi și sleauri. Atmosfera în echipa noastre a fost faină, optimistă. Am terminat cursele pe locuri onorabile și fără evenimente neplăcute”, s-a exprimat Romulus Necșoiu, locul 4 național MX2 Amatori ❚ “În ciuda faptului că a plouat și sâmbătă, în prima manșă am simțit calitatea traseulu, dovadă fiind startul foarte bun pe care l-am avut”, a completat Robert Văcaru, locul 5 național MX2 Amatori

 

COSTIN MIHAI


„Mi-au plăcut organizarea și amploarea evenimentului. A fost foarte fain și ai noștri au mers destul de bine. Sper să rezolv cu motocicleta până în iarnă! Iau alta și cu antrenament mult să fim mai competitivi. Acum, cu sprijinul clubului, de care avem parte și care ne-a lipsit în anii trecuți, sigur vom avansa mai mult. Și pentru asta încercăm să recompensăm eforturile”, a transmis Andrei Filip, sportiv legitimat Moto Club Flacăra Moreni, locul 3 național MX1 după etapa a 3-a de motocross, de la Ciolpani. ,,A fost o cursă pe gustul meu, un traseu tehnic, cu mult noroi și sleauri. Atmosfera în echipa noastre a fost faină, optimistă. Am terminat cursele pe locuri onorabile și fără evenimente neplăcute”, s-a exprimat Romulus Necșoiu, sportiv legitimat Moto Club Flacăra Moreni, locul 4 național MX2 Amatori.

Urmează un weekend plin pentru motocicliștii de la Flacăra

„Pot spune că traseul a fost net superior pentru pregătirea mea. În ciuda faptului că a plouat și sâmbătă, în prima manșă am simțit calitatea traseulu, dovadă fiind startul foarte bun pe care l-am avut. Lipsa antrenamentului pe un astfel de traseu și vremea ploioasă și-au spus cuvântul, am greșit pe anumite porțiuni, greșeli care m-au costat un loc mai bun în clasament. Duminică, în a doua manșă, am stăpânit mult mai bine traseul, am știut unde pot forța și sunt mulțumit de rezultatul obținut, ținând cont că este prima dată când concurez pe un traseu de asemenea dificultate și cu sportivi internaționali. Organizarea a fost de nota 10, iar echipa Flacăra Moreni a demonstrat unitate, voință și perseverență”, a completat Robert Văcaru, locul 5 național MX2 Amatori. Urmează un weekend plin pentru sportivii secției de motociclism a clubului Flacăra, care vor concura la etapa 4-a din C.N.I.R. la Endurocross, la Secaș Brazii (Arad) și la etapa a 4-a din C.N.I.R. la Motocros, la Sfântu Gheorghe.