03.12.2021 00:18

Iluminat festiv și spectacol de lasere

Iluminat festiv și spectacol de lasere
Galerie foto

*Astfel, orașul a fost îmbrăcat într-o feerie de lumini și culori care vor bucura târgoviștenii, și nu numai, toată luna decembrie

 

Târgoviștea, în lumini de sărbătoare! Primarul Daniel Cristian Stan a dat startul celei mai frumoase perioade din an! Iluminatul festiv a fost aprins cu ocazia sărbătorilor de iarnă. În oraș au fost montate ghirlande luminoase, dar și alte elemente de decor specifice sărbătorii Crăciunului. Principalele puncte de atracție sunt: Piața Tricolorului, unde a fost amplasat bradul și Piața Mihai Viteazul, unde este organizat Târgul de Crăciun. Astfel, orașul a fost îmbrăcat într-o feerie de lumini și culori care vor bucura târgoviștenii, și nu numai, toată luna decembrie.

„Spectacolul de lasere a avut ca tematică Ziua Națională a României”

„S-a aprins iluminatul festiv la Târgoviște. Spre deosebire de alți ani, anul acesta am avut un spectacol de lasere foarte interesant, mai ales că astăzi este Ziua Națională a României. Vreau să transmit târgoviștenilor, dâmbovițenilor, românilor, în general, La mulți ani, să fie sănătoși și să ne vedem cu bine, să trecem o dată peste perioada aceasta urâtă generată de pandemie. Ați văzut că și spectacolul de lasere a avut ca tematică Ziua Națională a României. Am vrut neapărat să punctăm acest moment pentru că este foarte important ca cei mai tineri să cunoască istoria și să știe cum am ajuns astăzi să trăim într-un stat independent, suveran și indivizibil. Luminițele sunt și în Piața Tricolorului, dar și în Parcul Mitropoliei, în Piața Mihai Viteazul și pe arterele principale ale municipiului Târgoviște. Ne-ar fi plăcut să avem resurse financiare mai importante, mai multe luminițe de sărbătoare, însă sperăm să compensăm prin implicare și prin micile surprize pe care le facem… A venit iarna, luna decembrie este și luna cadourilor, și luna sărbătorilor, cea mai frumoasă perioadă a anului. Cel mai important, sper să fim cu toții sănătoși”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan în deschiderea acestui eveniment special pentru municipiul Târgoviște.

Înainte de aprinderea beculețelor de Crăciun, administrația locală a oferit un moment inedit cu muzică și spectacol de lasere, dedicat Zilei Naționale a României. În fața clădirii Consiliului Județean au rulat imagini cu figuri istorice ale țării noastre.

 

 

Ștefan Khalil