18.11.2022 00:08

Ilie Torcică e campionul României la judo veterani

Ilie Torcică e campionul României la judo veterani
Galerie foto

* Cezar Voicu Surugiu, un alt sportiv legitimat la CS Târgoviște, a obținut aurul național, în timp ce Ionuț Rizea a revenit acasă cu medalia de argint

 

Sportivii de la CS Târgoviște au avut parte de rezultate extraordinare la ediția din acest an a Campionatului Național de Judo destinat veteranilor. Doi dintre aceștia au devenit campioni ai României, iar cel de-al treilea a ajuns vicecampion al țării. Ilie Torcică a intrat în posesia titlului de campion al României la M6, în limitele categoriei 81 de kilograme. Este pentru a treia oară consecutiv când antrenorul secției de judo de la CS Târgoviște a devenit campion al țării la veterani. În schimb, în 2019, acesta a intrat în posesia argintului.

Noi medaliați

Un alt judocan veteran de la CS Târgoviște care a cucerit medalia de aur la competiția găzduită de Sala Polivalentă din cadrul Complexului Olimpic Sportiv de la Izvorani a fost Cezar Voicu Surugiu. Acesta a terminat pe primul loc la M4, la categoria 100 de kilograme. De asemenea, Ionuț Rizea a revenit acasă cu medalia de argint, adjudecată la M1, la categoria 100 de kilograme.

Luptătoarea Alexandra Girescu, vicecampioană balcanică

Un rezultat important, dar la lupte, a obținut Alexandra Girescu, sportivă legitimată la Clubul Sportiv Școlar Târgoviște. Luptătoarea pregătită de Georgiana și Marin Filip a obținut medalia de argint la Campionatul Balcanic U15, desfășurat la București. În clasamentul pe echipe, Clubul Sportiv Școlar Târgoviște a ocupat locul 1, o altă frumoasă performanță.

 

 

C.M.