13.08.2019 00:09

Ilie Poenaru, mulțumit de jocul echipei din Clinceni

Ilie Poenaru, mulțumit de jocul echipei din Clinceni
Galerie foto

❚ Academica a reușit să obțină prima victorie din istoria echipei în prima ligă, chiar dacă formația târgovișteană a condus cu 1-0. Academica s-a impus cu 3-1 ❚ „Este o victorie importantă pentru noi, pentru moralul nostru și pentru ceea ce urmează. Este o victorie care ne dă speranțe”, a spus antrenorul Academicii ❚ „Eu tot timpul le dau încredere, le spun să joace, să fie dezinvolți, să aibă încredere, să aibă tupeu. Asta antrenăm tot timpul, să stăm cât mai sus și să punem presiune pe adversari”, a completat Poenaru

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia avea o serie impresionantă de victorii împotriva Academicii Clinceni, înaintea meciului din etapa cu numărul 5 a actualei stagiuni de Liga 1. Echipa lui Ilie Poenaru a reușit să obțină prima victorie din istorie în prima ligă, chiar dacă formația târgovișteană a condus cu 1-0. Academica s-a impus cu 3-1, a urcat în clasament și a trimis-o pe Chindia pe ultima poziție a clasamentului. Antrenorul formației din Clinceni, Ilie Poenaru, și-a felicitat jucătorii pentru prestația și rezultatul din meciul cu Chindia. Acesta așteaptă ca elevii lui să aibă mai multă încredere și să obțină și alte rezultate pozitive în perioada următoare.

„Este o victorie care ne dă speranțe”

„Mă bucur că am reușit să întoarcem rezultatul, este a doua oară. De data aceasta e bine că s-a terminat așa cum trebuie. Îi felicit pe jucători. Astăzi, cred că au înțeles și ei că trebuie să aibă atitudine, să fie mult mai bine organizați și echilibrați în tot ceea ce fac. Este o victorie importantă pentru noi, pentru moralul nostru și pentru ceea ce urmează. Este o victorie care ne dă speranțe. Eu tot timpul le dau încredere, le spun să joace, să fie dezinvolți, să aibă încredere, să aibă tupeu. Asta antrenăm tot timpul, să stăm cât mai sus și să punem presiune pe adversar. E posibil ca în perioada următoarea să aducem unul sau doi fundași, pentru a rezolva aceste probleme, pentru că, într-adevăr, facem greșeli. Prima pentru această partidă este două zile libere. Trebuie să meargă și ei să stea cu familiile, pentru că au avut o încărcătură destul de mare și au fost foarte apăsați de aceste eșecuri. Chiar le-am sugerat să se ducă și să se liniștească, să se relaxeze, să nu se mai gândească la fotbal, în aceste două zile”, a transmis antrenorul Academicii pentru Telekom Sport.