15.08.2019 00:09

"I-am dat o mare palmă domnului Tudor!"


Galerie foto

❚ Bomba anului nu a explodat din valiza rătăcită ieri la câteva sute de metri de casa lui Tudor Emil, președintele AJF Dâmbovița, ci chiar în sediul asociației pe care o conduce de aproape 30 de ani ❚ „Am câștigat la FRF, Titu nu are drept de promovare în Liga a 4-a”, ne-a informat Adrian Iorga, delegatul echipei PCM Ungureni, a doua clasată sezonul trecut în Seria Vest, Liga a 5-a, după Urban Titu ❚ Interesant e că la nivel local, PCM Ungureni a pierdut speța atât la Comisia de Competiții și Disciplină, cât și la Comisia de Apel ❚ „Eu nu știu nimic despre o asemenea decizie”, a răspuns scurt secretarul AJF Dâmbovița, Dorin Nistor

 

COSTIN MIHAI

 


 

Bomba anului nu a explodat din valiza rătăcită ieri la câteva sute de metri de casa lui Tudor Emil, președintele AJF Dâmbovița, ci chiar în sediul asociației pe care o conduce de aproape 30 de ani. „Am câștigat la FRF, Titu nu are drept de promovare în Liga a 4- a”, ne-a informat Adrian Iorga, delegatul echipei PCM Ungureni, a doua clasată sezonul trecut în Seria Vest, Liga a 5-a, după Urban Titu. Interesant e că la nivel local, PCM Ungureni a pierdut speța atât la Comisia de Competiții și Disciplină, cât și la Comisia de Apel. Comisia de Etică și Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a întors decizia în favoarea echipei din Ungureni, astfel că se impun demisiile urgente ale președinților și membrilor CCD și CA!

„În trei zile au falsificat toate actele”

„Decizia a fost dată pe loc în favoarea noastră, fiind trimisă și către AJF Dâmbovița. În mod normal, noi avem drept de promovare în Liga a 4-a, însă la AJF Dâmbovița ne așteptăm la orice. Sâmbătă începe campionatul, iar noi nu suntem puși la punct. Ne-a sunat secretarul Dorin Nistor, să ne prezentăm joi la sediul AJF, la ora 9.30, pentru a transmite ce vrem să facem. Vom face fuziune cu echipa din Corbii Mari. Cineva de la AJF și-a bătut joc de ăștia de la Titu și în trei zile au falsificat toate actele. Au făcut un nou CIS, au venit cu o altă ștampilă, susținând că se numesc Urban Titu 2. I-am dat o mare palmă domnului profesor Tudor, care a primit o amendă în nume personal de 15.000 lei, pentru că nu a trimis în termenul solicitat actele solicitate de federație”, ne-a transmis și liderul echipei din Ungureni, Florin Bărăceanu. „Eu nu știu nimic despre o asemenea decizie”, a răspuns scurt secretarul AJF Dâmbovița, Dorin Nistor.