31.10.2012 00:13

Hymarco Clinique pentru sănătatea dâmbovițenilor

Hymarco Clinique pentru sănătatea dâmbovițenilor
Galerie foto

❚ Clinica medicală de la Târgoviște reunește la modul profesionist și științific medici din București și medici dâmbovițeni, o echipă de excepție pusă în slujba pacienților din județ și nu numai ❚ Instituția oferă servicii de calitate, profesioniste, la cele mai mici prețuri, iar ca premieră în județ, dispune de primul ecograf 4D

 

interviu în exclusivitate cu farmacist Carmen Holban,

patronul Hymarco Clinique din Târgoviște

Rep: Marcați astăzi (n.n. – ieri) un eveniment deosebit, deschiderea pentru dâmbovițeni și nu numai, a Hymarco Clinique. Vă rugăm, în acest cadru festiv, să ne menționați ce înseamnă Hymarco Clinique?

- Hymarco Clinique reunește la modul cel mai profesionist și științific medicina Capitalei cu cea dâmbovițeană, spiritualitate afirmată și confirmată prin rezultatele excepționale. Instituția noastră medicală practică cele mai mici prețuri existente în țară pentru consultații și pentru ecografii. Hymarco Clinique dispune de primul ecograf 4D existent pe plaiurile dâmbovițene. Specialitățile care vin în întâmpinarea pacienților pentru redobândirea sigură a sănătății și păstrarea sa beneficiază de cadre medicale remarcate pe plan național, care cu tact, delicatețe și amabilitate, vor asigura consultație și documentație, precum și tratamentul cel mai adecvat. Vă așteptăm cu drag, la noi veți întâlni sănătatea, încrederea, curajul și forța în fața tuturor problemelor vieții.

Rep: Clădirea și dotarea instituției sunt și ele impresionante. Prezentați-ne câteva dintre cele mai importante portofolii.

- Pentru dermatologie, dr. Daniel Pohoață; pediatrie, dr. Mihaela Pohoață și dr. Anișoara Pohoață; boli infecțioase, dr. Simona Furcă; ginecologie, dr. Daniela Uzdriș; neurologie, dr. Andreea Ioniță; medicină internă, dr. Iulian Răduță; diabet zaharat, academician diabetolog Constantin Ionescu–Târgoviște (București); gastroenterologie, dr. Mihail Abramescu; cardiologie, doctorii Olga Voicu și Constantin Tudose; psihiatrie, dr. Dan Mănoiu; reumatologie, dr. Daniela Mănoiu; ecografie, doctorii Sanda Pașcanu și Georgeta Dumitrache; ORL, dr. Frantina Popescu.

 

 

 

Petre Drăguțoiu || [email protected]