12.05.2020 13:12

HoReCa trebuie salvată!

HoReCa trebuie salvată!
Galerie foto

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Avem nevoie de industria ospitalității!

Avem nevoie de socializare, avem nevoie să respirăm aerul unei scurte vacanțe!

Avem nevoie de hoteluri, restaurante, cafenele, fie că trebuie să călătorim în interes profesional, fie că pur și simplu vrem să petrecem câteva momente altfel, alături de cei dragi, într-un peisaj natural, diferit de cel de acasă. Avem nevoie să petrecem timp cu cei apropiați, oriunde, pe meleagurile mioritice! Și putem face asta având grijă de sănătatea noastră, cu măsurile de precauție impuse de specialiștii în domeniu. Nu trebuie decât să fim responsabili, iar autoritățile să ia în calcul toate nevoile cetățenilor!

Mai mult decât atât, această industrie trebuie susținută pentru a salva mii de locuri de muncă! Un sezon ratat poate însemna sfârșitul unor afaceri și pierderea locurilor de muncă.

Noi, cetățenii avem nevoie de ei, iar ei, antreprenorii din domeniu, au nevoie de noi! Este vorba despre o susținere reciprocă! Dar cea mai urgentă susținere se așteaptă din partea autorităților centrale!

Ni se tot induce ideea că trebuie să învățăm să trăim cu acest coronavirus... Dacă trebuie, vom face acest lucru, suntem învățați cu greul, cu schimbările! Dar avem nevoie să trăim cât mai normal! Avem nevoie să ne desfășurăm activitățile de bază, avem nevoie să ne cunoaștem țara, dacă nu am reușit să o facem până acum. Avem nevoie de oameni, de oamenii care ne pot învăța să trăim altfel!

HoReCa trebuie salvată!

Haideți să fim uniți și să strigăm la unison, poate, poate vor auzi și autoritățile!

 

Ionel Petre

Președinte ALDE Dâmbovița