23.09.2016 00:07

Honciu a deschis din nou drumul spre victorie

Honciu a deschis din nou drumul spre victorie
Galerie foto

* „Era important pentru noi să trecem peste acest meci. Chiar dacă am marcat foarte târziu, este bine că am marcat. Reșita s-a apărat cu toată echipa”, a transmis mijlocașul Chindiei

COSTINEL NEAGU


Chindia a obținut o victorie importantă la Snagov, 2-0 cu Reșița, rezultat care o menține pe primul loc în clasamentul Ligii a II-a. Victoria din Ilfov s-a conturat cu ceva emoții, Honciu (73) și Neguț (78) marcând în ultima parte a meciului. Târgoviștenii se află la al patrulea succes în deplasare, fiind lider și la acest capitol. „Ne așteptam să fie un joc dificil. I-am văzut pe cei de la Reșița în ultimele două partide, știam că s-au întărit cu patru fotbaliști cu experiență, care au adus un plus în jocul echipei. Pe de altă parte, știam că Reșița este o echipă bine organizată și foarte harnică, ceea ce s-a văzut și în meciul cu noi. Se punea problema să putem trece de barajul pe care ei l-au făcut în fața noastră. Putem să spunem că până la primul gol s-a jucat la 30 de metri de poarta lor, ceea ce e foarte dificil. Mă bucur că am avut o atitudine foarte bună și fotbalul ne-a răsplătit. Meciul cu Mioveni este dificil și sperăm că vom încheia săptămâna cu încă o victorie, care ne va aduce o oarecare liniște de câteva zile”.

Honciu: „Suntem primul loc și sper să rămânem acolo”

Georgian Honciu a fost unul din artizanii victoriei de la Snagov, semnând prima reușită, în minutul 73. „Era important pentru noi să trecem peste acest meci. Chiar dacă am marcat foarte târziu, este bine că am marcat. Reșita s-a apărat cu toată echipa. Noi am avut ocazii din primele minute și mingea nu a vrut să intre în poartă. Suntem pe primul loc și sper să rămânem acolo. Vom face tot ce ține de noi să câștigăm fiecare meci și să rămânem în fruntea clasamentului. Partida cu Mioveni este destul de dificilă, pentru că fiecare echipă se motivează când joacă cu primul loc. A contat sprijinul suporterilor. Au fost alături de noi și îi așteptăm și la meciurile următoare”, a transmis mijlocașul Chindiei, care a marcat în ultimele patru jocuri. Cristi Neguț și-a adus contribuția la victoria Chindiei, marcând golul desprinderii (78). „A fost un meci foarte greu, iar terenul destul de prost, dar este bine că am câștigat. Adversarul a fost destul de incomod, mai greu fiind până am marcat primul gol, după aceea a mers mai ușor. Ne bucură că am revenit pe primul loc al clasamentului. Sperăm să câștigăm și cu Mioveni și să rămânem pe primul loc”.