28.08.2015 15:13

Harabagiu și Stănescu au fost reținuți de la delegări

Harabagiu și Stănescu au fost reținuți de la delegări
Galerie foto

* Concret, Comisia Centrală de Disciplină a validat decizia Comisiei de Arbitri, care a fost luată pentru atitudine necorespunzătoare față de persoanele oficiale. Astfel, s-a ajuns ca Harabagiu&Stănescu să fie suspendați o lună de zile

* După joc, observatorul a notat prestația ca fiind medie spre nesatisfăcătoarea. Conform regulamentului în vigoare, echipele nu au dreptul să ceară timp de odihnă în reprizele de prelungiri, deci arbitrii au avut dreptate!

MĂDĂLIN RĂDUCU


Arbitrii morenari de talie internațională Robert Harabagiu și Silviu Stănescu au fost desemnați să conducă primul meci din acest sezon al handbalului românesc, respectiv înfruntarea din Supercupă dintre Minaur Baia Mare și Energia Tg. Jiu, scor 32-30. Meciul a avut nevoie de prelungiri pentru ca învingătoarea să fie stabilită. Tocmai de aici au plecat problemele cuplului de cavaleri ai fluierului. Concret, Comisia Centrală de Disciplină a validat decizia Comisiei de Arbitri, care a fost luată pentru atitudine necorespunzătoare față de persoanele oficiale. Astfel, s-a ajuns ca Harabagiu&Stănescu să fie suspendați o lună de zile, după ce CCA îi reținuse de la delegări două săptămâni. Totul a plecat de la o contră pe care arbitrii au avut-o cu observatorul, în legătură cu aplicarea regulamentului. Harabagiu susținea că în reprizele de prelungiri formațiile nu mai au dreptul să solicite „time out”. De partea cealaltă, observatorul Paul Anton nu era de acord. ProSport notează că de aici ar fi început și un conflict verbal, iar după joc, observatorul a notat prestația ca fiind medie spre nesatisfăcătoarea. Conform regulamentului în vigoare, echipele nu au dreptul să ceară timp de odihnă în reprizele de prelungiri, deci arbitrii au avut dreptate!