10.04.2019 00:08

Handbalul dâmbovițean suferă la nivel de seniori

Handbalul dâmbovițean suferă la nivel de seniori
Galerie foto

❚ La masculin, CSU Târgoviște evoluează în Divizia A, Seria B, ocupând ultimul loc din serie, cu o singură victorie și 21 de înfrângeri înregistrate până acum ❚ GȘIP Moreni stă bine cu echipele înscrise în competițiile pentru juniori. Cu echipa de fete, Moreniul joacă la Juniori I, Grupa Speranță 2, acolo unde ocupă locul 3, cu 8 puncte

 

COSMIN SAVA

 


 

La nivel de seniori, handbalul dâmbovițean stă foarte rău, echipele de masculin și feminin ale CSU Târgoviște se zbat în subsolul clasamentului și în acest sezon. La masculin, CSU Târgoviște evoluează în Divizia A, Seria B, ocupând ultimul loc din serie, cu o singură victorie și 21 de înfrângeri înregistrate până acum. Golaverajul este penibil, 498 de goluri marcate și 1070 primite. Runda viitoare, pe 13 aprilie, formația târgovi șteană joacă în deplasare la Dobrogea Sud Constanța 2. La handbal feminin, CSU evoluează în Divizia A, Seria C, și este pe locul 6, cu 15 puncte. Formația din Târgoviște a obținut 5 victorii și 17 înfrângeri până în momentul de față, iar golaverajul nu arată deloc bine, 488 goluri marcate și 701 primite. Următorul meci este pe 14 aprilie, deplasare la Dacia Mioveni.

Moreniul stă bine la nivel juvenil

GȘIP Moreni stă bine cu echipele înscrise în competițiile pentru juniori. Cu echipa de fete, Moreniul joacă la Juniori I, Grupa Speranță 2, acolo unde ocupă locul 3, cu 8 puncte, dar un meci mai puțin față de ocupanta locului doi. La masculin, morenarii joacă la nivel de Juniori II și fac parte din Grupa Speranță 2, acolo unde ocupă primul loc, 22 de puncte, dar și un meci mai puțin față de echipa de pe locul secund. CSȘ Târgoviște are echipe la nivelul Juniorilor III, la masculin, târgoviștenii joacă în Grupa Valoare 2, dar ocupă doar locul 5, cu 13 puncte, în timp ce la feminin, în Grupa Valoare 2, CSȘ este pe ultimul loc, cu doar 4 puncte.