06.02.2019 00:10

Handbalul dâmbovițean stă rău la seniori

Handbalul dâmbovițean stă rău la seniori
Galerie foto

* La masculin, CSU face parte din Seria B și ocupă ultimul loc, înregistrând o singură victorie și 13 înfrângeri. Târgoviștenii au doar 3 puncte și un golaveraj foarte slab, 310-684 z La nivelul Juniorilor III, CSȘ Târgoviște are echipă înscrisă atât la masculin, cât și la feminin. La masculin, CSȘ joacă în Grupa Valoare 2 și ocupă ultimul loc în acest moment, iar la feminin este în Seria C și ocupă locul 3, cu 29 de puncte

 

COSMIN SAVA

 


 

Nici începutul acestui an nu a adus rezultate bune pentru CSU Târgoviște, singurul club înscris la nivel de seniori în competițiile de handbal masculin și feminin. La feminin, CSU face parte din Seria C, ocupă locul 7 în acest moment, cu 9 puncte. Trupa târgovișteană a înregistrat 3 victorii și 13 înfrângeri până în acest moment, iar golaverajul este 361-527. În ultima rundă, CSU a cedat 23-34 în partida cu FC Argeș. Mâine, CSU joacă pe teren propriu cu Dacia Mioveni. La masculin, CSU face parte din Seria B și ocupă ultimul loc, înregistrând o singură victorie și 13 înfrângeri. Târgoviștenii au doar 3 puncte și un golaveraj foarte slab, 310-684. Runda trecută, CSU a pierdut pe terenul celor de la CSU Medgidia cu 54-20, iar în etapa următoare, formația dâmbovițeană joacă pe teren propriu cu CSU Pitești, partida urmând să aibă loc sâmbătă.

Situația e mai bună la juniori

La Juniori I, avem o singură echipă înscrisă în competiția pentru fete, este vorba de GSIP Moreni, care evoluează în Grupa Speranță 2. Formația morenară ocupă locul 4, cu 2 puncte adunate până în acest moment. La Juniori II, GSIP Moreni are echipă înscrisă în competiția masculină, în Grupa Speranță 2, iar echipa dâmbovițeană este pe primul loc în acest moment, după ce a reușit să câștige în prima etapă. La nivelul Juniorilor III, CSȘ Târgoviște are echipă înscrisă atât la masculin, cât și la feminin. La masculin, CSȘ joacă în Grupa Valoare 2 și ocupă ultimul loc în acest moment, iar la feminin este în Seria C și ocupă locul 3, cu 29 de puncte.