12.10.2015 00:19

Hai să ne băsim!

Hai să ne băsim!
Galerie foto

TEODOR VASILIU


De vreo două zile, e așa o caterincă pe facebook, pe motiv de telemobilo- băseală fără oboseală, de nu știi dacă să râzi sau să plângi de-atâta prosteală. Are piratu’ ăsta un talent să-i fraierească pe fraieri și să le seducă pe platinatele cu lefurile tăiate, ceva de te-apucă răul de mare pe uscat.

Ca să nu lungesc vorba, personajul de tragi-comedie națională și-a făcut public numărul de telefon mobil (uite că i-l dau și eu gratis aci: 0725 669 679) în adeziunea la partidul pe care i l-a făcut Nuțica. Și de-atunci se dă mare că toți feisbuciștii îl caută de răsună văile și îi țin telefonul ocupat ca să nu-l citeze procurorii. Mi-a dat și mie prin 2004 numărul lui de telefon și cartea de vizită, cu promisiunea de campanie că-mi va răspunde orișicând. Aiurea! Acu’ aflu că s-a transformat într-un fel de birou de contra informații, că la diversiune-i de neîntrecut. Cică 24 de ore din 24 pălăvrăgește la telefonul mobil cu cei care vor să-l aleagă într-o funcție pe care nici el și nici ei n-o știu. Important e că piratu’ neamului, cu indemnizația triplată după ce i s-a triplat și leafa sasului, are și timp și bani să stea la bârfe cu „alegătorii”.

Asta ar fi „forza băse”, zis-a un speriat pe facebook, care jură că a votat cu PSD-u’, da’ de când cu băseala anti-islamică a piratului, vrea să-l aleagă pe el de data asta. Președinte, slavă Domnului, nu mai poate, așa că eu cred că s-ar mulțumi și cu funcția de premier. Dacă sasu’ nu i-o dă p-asta, s-ar putea să se vrea din nou primar general, să-și mai tragă o casă ilegal, ca să i-o poată da p-asta din Mihăileanu nevestei lu’ Vanghelie. În fine, și funcția de șef la cimitire a rămas vacantă și, la cât e de orientat piratu’, nu m-aș mira să-și cumpere locul pe veci. Vă spun drept cu mâna pe pept, că nu mă feresc de dumneavoastră, la cât de balonată este politica asta mioritică, ar putea să le pară unora că e terapeutic să ne băsim iar.

Eu cred că se lucrează deja intens la acest proiect de mare interes și stres, care ține în crampe burțile europene ale celor care ne-au halit economia națională și vor din nou să se băsească în palatele puterii din România ca și cum ar fi ale lor. În orice caz, băseala asta populăroasă pornită cu telefonul non-stop și continuată pe facebook pute rău a diversiune, dar nu pot să neg că sunt destui proști cărora o să le miroasă a parfum de iasomie.