10.12.2021 00:14

Guvernul, salvarea persoanelor cu dizabilități din comuna Dobra?

Guvernul, salvarea persoanelor cu dizabilități din comuna Dobra?
Galerie foto

*„În total, avem nevoie de 160.000 de lei pentru a le achita indemnizația persoanelor cu handicap și însoțitorilor acestora pentru ultimele două luni ale anului 2021”, a declarat Daniel Nica, primarul comunei Dobra

 

Primăria Dobra așteaptă rectificarea bugetară pentru a achita indemnizația persoanelor cu handicap în acest final de an. Potrivit primarului  Daniel Nica, va fi nevoie de 160.000 de lei pentru a fi acoperite lunile noiembrie și decembrie, atât indemnizația persoanelor cu dizabilități, cât și a însoțitorilor acestora. Administrația publică locală a făcut toate demersurile pentru obținerea acestei sume de bani. Primarul Daniel Nica a declarat că în cazul în care suma solicitată va fi incompletă, atunci aceasta va mai fi completat cu bani de la bugetul local.

„Nu avem în momentul acesta bani suficienți să plătim asistenții sociali și indemnizațiile pentru persoanele cu dizabilități. Așteptăm rectificarea bugetară. Nu avem suficienți bani pentru a le achita venitul persoanelor cu handicap și însoțitorii acestora pentru finalul anului, adică pentru lunile noiembrie și decembrie. Am făcut solicitare, acum așteptăm. În total, avem nevoie de 160.000 de lei pentru a le achita indemnizația persoanelor cu handicap și însoțitorilor acestora pentru ultimele două luni ale anului 2021”, a declarat Daniel Nica, primarul comunei Dobra.

 

 

Ștefan Khalil