29.11.2019 00:09

Gusti Voinea vrea Flacăra mai sus în clasament

Gusti Voinea vrea Flacăra mai sus în clasament
Galerie foto

❚ Fostul fotbalist nu are vreo funcție oficială la echipa morenară, dar îndeplinește sarcini care țin de un director sportiv ❚ „Nu sunt director sportiv, doar ajut echipa și o voi face în continuare. Obiectivul a fost locurile 1-5, dar dacă vom fi acolo, nu ne vom da la o parte”, s-a exprimat Augustin Voinea ❚ În iarnă se anunță transferuri interesante la echipa morenară, dar și noi sponsori, care vor veni alături de Sergiu Nedelcu să susțină echipa în vederea unei clasări pe primele locuri ale seriei ❚ „A fost un tur bun, se putea și mai bine, sperăm să încheiem anul cu o victorie la Bascov, care să ne țină aproape de primele două locuri”, a transmis Voinea

 

COSMIN SAVA

 


 

În vara acestui an au avut loc schimbări importante la Flacăra Moreni, din toate punctele de vedere. Pe lângă îmbunătățiri la nivelul lotului, la echipă a apărut și un nou sponsor, Sergiu Nedelcu, dar și Gusti Voinea, un om care a plecat în fotbal de la Flacăra Moreni. Ultimul nu are o funcție oficială la echipa morenară, însă îndeplinește sarcini care țin de un director sportiv. Voinea este mulțumit de parcursul pe care Flacăra l-a avut în acest tur de campionat, dar așteaptă o victorie și în meciul de astăzi, cu Unirea Bascov. În iarnă se anunță transferuri interesante la echipa morenară, dar și noi sponsori, care alături de Sergiu Nedelcu să susțină echipa în vederea unei clasări pe primele locuri ale seriei.

„Vrem să tragem la primul loc!”

„Oficial, nu am nicio funcție la Flacăra Moreni. Eu sunt născut și crescut în Moreni, am debutat acolo și de acolo am plecat în fotbal. Domnul Sergiu Nedelcu, venind la Flacăra Moreni, m-a rugat dacă vreau și pot să-l ajut, dânsul neavând timp să se ocupe de echipă, pentru că are afaceri. Am mers la Federația Română de Fotbal în numele echipei, pentru toate probleme existente la un club de Liga a 3-a. Nu sunt director sportiv, doar ajut echipa și o voi face în continuare. Lucrurile vor fi și mai bune, am avut mai multe discuții cu Sergiu și mi-a zis lângă dânsul vor mai ajunge doi sau trei sponsori. Va fi o campanie de achiziții foarte bună în iarnă și vrem să tragem la primul loc. Obiectivul a fost locurile 1-5, dar dacă vom fi acolo, nu ne vom da la o parte. Mulțumim Primăriei pentru tot ceea ce a făcut și face, pentru că domnul primar e lângă echipă, băieții sunt la zi cu toate drepturile”, a transmis Gusti Voinea la emisiunea Sport Show, pe Columna TV.

„Au fost asigurate condiții peste media Ligii a 3-a”

„A fost un tur bun de campionat, se putea și mai bine. Sperăm să încheiem anul cu o victorie la Bascov, care să ne țină aproape de primele două locuri. Sunt șapte puncte diferență, dar cu o pregătire bună, cu câteva achiziții bune, vom sta strâns de ei. N-a fost obiectiv promovarea, dar oamenii care investesc și noi vrem să fim sus. Au fost asigurate condiții peste media Ligii a 3-a, cu tot ce trebuie unei echipe profesioniste și aceste lucruri s-au văzut”, a mai spus Voinea.