22.05.2015 00:02

Gura Șuții va juca numai cu juniorii până la final

Gura Șuții va juca numai cu juniorii până la final
Galerie foto

❚ „Am decis să continuăm forma de protest și să mergem mai departe numai cu juniorii. E la fel ca pe vremea partidului de odinioară, în care trebuie să te aliniezi directivelor, altfel vei avea de suferit”, ne-a declarat primarul-antrenor de la Gura Șuții ❚ „Acum sper că nu mai există suspiciuni că echipa din Gura Șuții a intenționat să se dea la o parte în meciul cu Cobia. Nu am făcut eu cadouri la fotbal nici finului meu, viceprimarul de la Produlești, pentru că Recolta Gura Șuții joacă cinstit toate meciurile”, mai spus Constantin Dinu

COSTIN MIHAI


Reuniți marți seară la Primăria Gura Șuții, consilierii locali și suporterii echipei de fotbal au luat decizia ca Recolta să evolueze până la finalul campionatului numai cu juniori, așa cum s-a procedat la ultimul meci, cu Unirea Cobia.

,,Am decis să continuăm forma de protest și să mergem mai departe numai cu juniorii. Acum sper că nu mai există suspiciuni că echipa din Gura Șuții a intenționat să se dea la o parte în meciul cu Cobia. Nu am făcut eu cadouri la fotbal nici finului meu, viceprimarul de la Produlești, pentru că Recolta Gura Șuții joacă cinstit toate meciurile. Nu am vrut să merg nici la ședința de comisie, pentru că nu am avut chef să dau ochii cu cei care ne-au jignit la meciul de la Urziceanca. Îi aștept, în schimb, la o dezbatere televizată pe observatorul Liviu Gligoraș și pe arbitra Ioana Mihălăchioiu, dacă au verticalitatea să o facă. Am văzut că în fotbalul dâmbovițean e bine să accepți orice și să nu comentezi. E la fel ca pe vremea partidului de odinioară, în care trebuie să te aliniezi directivelor, altfel vei avea de suferit. Au înțeles și jucătorii situația, cărora vreau să le mulțumesc și pe această cale pentru devotamentul arătat față de echipă, unde au jucat doar din plăcere. Unii au venit la meciuri de la București, alții au plecat de la serviciu, sunt eforturi pe care le apreciez”, ne-a declarat primarul- antrenor de la Gura Șuții, Constantin Dinu.