22.07.2020 00:08

Gura Șuții nu contestă decizia Comitetului Executiv

Gura Șuții nu contestă decizia Comitetului Executiv
Galerie foto

❚ Oficialii Recoltei au transmis în trecut că vor contesta orice altă decizie și că doresc să își joace șansa până la final, dar se pare că lucrurile s-au schimbat ❚ „Nu am primit nimic oficial din partea AJF Dâmbovița până în acest moment, am văzut doar pe anumite surse că Roberto Ziduri ar urma să fie desemnată campioană. Să facă ce vor, nu mai contestăm”, a spus primarul din Gura Șuții ❚ „E o mocirlă totală. Noi ne-am apărat mereu corect șansele, dacă așa vor, să-i trimită pe Ziduri la baraj, poate avem o șansă să promoveze”, a completat Constantin Dinu

 

COSMIN SAVA

 


 

AJF Dâmbovița întârzie să apară cu un comunicat oficial, prin care să anunțe echipa sau modul în care urmează să se stabilească formația care va câștiga titlul Ligii a IV-a. Poziție care îi oferă participarea la barajul de promovare în Liga a III-a, într-un miniturneu, alături de campioanele din Dolj și Argeș. Se pare că Roberto Ziduri ar urma să ne reprezinte județul, dar acest zvon nu este confirmat până în acest moment. Inițial, s-a stabilit ca titlul de campioană să revină echipei care se impune într-un miniturneu, la care ar fi participat Roberto Ziduri, Gloria Cornești și Recolta Gura Șuții.

S-au răzgândit

Echipa din Gura Șuții a transmis în trecut că va contesta orice altă decizie și că dorește să își joace șansa până la final, dar se pare că lucrurile s-au schimbat. Constantin Dinu a transmis că va accepta orice decizie venită din partea AJF Dâmbovița, dar că pentru sezonul următor, la Recolta Gura Șuții, obiectivul va rămâne primul loc și participarea la baraj. Primarul din Gura Șuții consideră că sistemul cu două serii la Liga a IV-a ar putea aduce avantaje din punct de vedere financiar.

„Această criză va afecta și fenomenul fotbalistic”

„Nu am primit nimic oficial din partea AJF Dâmbovița până în acest moment, am văzut doar pe anumite surse că Roberto Ziduri ar urma să fie desemnată campioană. Să facă ce vor, nu mai contestăm, e o mocirlă totală. Noi ne-am apărat mereu corect șansele, dacă așa vor, să-i trimită pe Ziduri la baraj, poate avem o șansă să promoveze. Obiectivul pentru sezonul următor rămâne primul loc, suntem o echipă de comună și ne apărăm șansele. Lotul e același, acum s-a dat drumul la perioada de transferuri. Să vedem ce hotărâri se vor mai lua, am înțeles că se trece la un sistem cu două grupe, vor apărea multe echipe noi, dar cred că tot 3-4 echipe vor fi de nivel înalt. Poate din punct de vedere financiar să fie mai bine, pentru că deplasările vor fi mai scurte. Această criză, cu siguranță, va afecta și fenomenul fotbalistic”, a transmis Dinu.