08.06.2023 00:07

Gura Șuții se pregătește pentru barajul de promovare

Gura Șuții se pregătește pentru barajul de promovare
Galerie foto

* Pentru echipa lui Rotaru urmează dubla de baraj cu echipa campioană din Dolj, acolo unde lupta se dă între Metropolitan Ișalnița și FC U Craiova 2

 

Recolta Gura Șuții a reușit să cucerească trofeul de campioană județeană la finalul stagiunii 2022-2023. Acesta este primul trofeu din istoria echipei antrenate de Marius Rotaru. Recolta s-a clasat pe primul loc cu 80 de puncte, la 12 lungimi distanță în fața principalei urmăritoare, Roberto Ziduri. Recolta a obținut cele mai multe victorii pe parcursul stagiunii, 26, a marcat cele mai multe goluri, 116, dar a avut și cea mai bună defensivă, cu doar 28 de goluri primite. Pentru echipa lui Rotaru urmează dubla de baraj cu echipa campioană din Dolj, acolo unde lupta se dă între Metropolitan Ișalnița și FC U Craiova 2.

Zanfir: „E cea mai mare realizare a mea pe plan profesional”

Președintele echipei din Gura Șuții, Aurel Zanfir, a catalogat această performanță drept cea mai importantă din întreaga lui carieră. „Ne-am dorit de foarte mult timp acest trofeu. Sunt președinte de 5 ani, niciodată nu am fost mai implicat decât în acest an, iar fotbalul m-a răsplătit. Ne dorim, băieții sunt montați, avem un program bine stabilit înainte de meciurile de baraj. Am avut seriozitate, disciplină, am fost uniți. Au fost certuri și supărări, dar am trecut peste toate. Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat. E cea mai mare realizare a mea pe plan profesional”, a spus Aurel Zanfir pentru pagina oficială de Facebook AJF Dâmbovița.

 

 

 

 

Cosmin Sava